Sve vijesti

Rekonstrukcija Društvenog doma Prosenik Gubaševski

Započeli radovi na rekonstrukciji i energetskoj obnovi javne građevine: Društveni dom Prosenik Gubaševski - I. faza. Vrijednost radova 620.000,00 kuna, a radove izvodi ''GPU'' građevinarstvo, promet i usluge, Sveti Križ Začretje, Donja Pačetina 36 b. Radovi I. faze obuhvaćaju: pripremne radove, ruše

Pročitaj više

Radovi na gradnji PŠ Martinišće idu svojim tijekom

Učenici područne škole u Martinišću nastavu će uskoro pohađati u potpuno novoj zgradi. Vrijednost radova je  5,96 milijuna kuna, a zajedno sa opremanjem škole, vrijednost cjelokupne investicije, koju financira Krapinsko - zagorska županija je 8 milijuna kuna. „Radovi na gradnji nove područne škol

Pročitaj više

Završetak rekonstrukcije Prilaza Ivana Vrančića

Rekonstrukcije ulice Prilaz Ivana Vrančića u Zaboku pred samim je završetkom. Vrijednost investicije je 350.000 kn, a radove izvodi obrt Strojni iskop transport ZAJEC. U subotu, 11.11. su izvođeni radovi na završnom asfaltiranju ulice.

Pročitaj više

RADOVI NA REKONSTRUKCIJI PRILAZA I. VRANČIĆA

Izvode se radovi na rekonstrukciji Prilaza I. Vrančića. Radove izvodi Strojni iskop-transport Zajec, zabok, Špičkovina 12, a vrijednost istih iznosi 350.000,00 kuna.

Pročitaj više

RADOVI NA REKONSTRUKCIJI PROPUSTA – MOSTA NA POTOKU SITNICA

U tijeku su radovi na rekonstrukciji propusta – mosta na potoku Sitnica u Jakuševcu Zabočkom. Radove izvodi Obrt Građevinar HRVOJ, Poznanovec, M. Habulin 4a, a vrijednost istih iznosi 200.000,00 kuna.

Pročitaj više

IZRADA GROBNIH OKVIRA

U tijeku su radovi na uređenju gradskog groblja-izrada grobnih okvira. Vrijednost radova iznosi 145.000,00 kuna, a izvođač je POLI-MONT d.o.o., Zabok, Špičkovina 9.

Pročitaj više
Vrh