ČESTITKA ZA DAN GRADA ZABOKA I POZIVNICA NA SVEČANOST koja će se održati u petak, 19. 5. 2017. u 19,00 sati u OŠ

19.5.2017.
  • Podijeli:

 

 

Poštovane Zabočanke i Zabočani,

 s ponosom slavimo DAN GRADA ZABOKA 22. svibnja, blagdan svete Jelene Križarice, zaštitnice grada Zaboka. Pogled unatrag na sve ono do sada ostvareno daje nam snagu i potvrdu u ispravnost našeg rada i viziju  razvoja Zaboka u kojemu se ugodnije, bolje i sigurnije živi. Grad Zabok je naš grad i zato ga svi zajedno gradimo, čuvajmo i volimo.

Drage sugrađanke i dragi sugrađani,

 

POZIVAMO VAS I VAŠE PRIJATELJE

DA SVOJIM PRISUSTVOM UVELIČATE SVEČANOST

POVODOM DANA GRADA ZABOKA koja će se održati u petak, 19. 5. 2017.

 

u 8,00 sati svečano polaganje vijenca kod centralnog križa na Gradskom groblju u Zaboku

u 19,00 sati SVEČANOST I DODJELA PRIZNANJA GRADA u Osnovnoj školi K. Š. Gjalski

 

POVELJA GRADA ZABOKA U 2017. GODINI DODJELJUJE SE

 

UDRUZI DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA, OGRANKU ZABOK

za izniman doprinos u promicanju istine o Domovinskom ratu u školama Krapinsko-zagorske županije, informatičkom opismenjavanju branitelja i članova njihovih obitelji, te kontinuiranoj skrbi, pomoći i zadovoljavanju potreba članova udruge i njihovih obitelji, te vrijedan društveno koristan rad u svim ostalim oblastima.

 

PLAKETE GRADA ZABOKA U 2017. GODINI DODJELJUJU SE:

 

GOSPODINU LJUDEVITU-IVICI ULAKOVIĆU, dr. med. spec. internist      

za izuzetan doprinos i vrhunski rad u razvoju zdravstva, stvaranju boljih uvjeta za liječenje pacijenata i bolju dostupnost korištenja zdravstvene zaštite, trajnu edukaciju zdravstvenih djelatnika i građana, nabavu modernih medicinsko-dijagnostičkih aparata, za predan rad  za opće dobro u svim drugim oblastima, te razvoj i promicanje sporta u gradu Zaboku.

 

GOSP. RADOSLAVU BIDIKOVU, prof. matematike i fizike u mirovini

za izuzetan doprinos u odgojno-obrazovnom radu, podizanju kvalitete rada u nastavi, motiviranje učenika i nastavnika što je rezultiralo izvrsnim rezultatima nekadašnje Tekstilne škole na međuškolskim natjecanjima zvanim „Tekstilijada“, doprinos i inovacije u obavljanju učeničke prakse i obrazovanju odraslih uz rad, koje je bitno doprinijelo razvoju gospodarstva.

 

 

Zahvaljujemo svima koji su svojim trudom, kako kroz povijest tako i danas, doprinijeli da postanemo grad kakvim ga danas poznajemo i volimo.

Zabok je otvoreno i dinamično središte Krapinsko-zagorske županije koje partnerskim pristupom osigurava jednakost svih građana, kontinuirano ulaže u održivi razvoj poduzetništva i stvara poticajno okruženje za razvoj gospodarstva, te razvoj kulture, sporta i umjetničke nezavisne scene.

Poštovane Zabočanke i Zabočani, upravo Vi udahnjujete život svom gradu i posebnost koja Zabok čini poželjnim gradom za rad i obiteljski život.

 

Dana 6. 5. 2017. JUTARNJI LIST je objavio članak o rezultatima provedene analize kvalitete života u hrvatskim gradovima, po 40 kriterija ocjenjivani su svi hrvatski gradovi (njih 128), u kojima se nastojala utvrditi ukupna kvaliteta života koju uživaju tamošnji stanovnici - GRAD ZABOK ZAUZIMA VISOKO 14 mjesto:

- radi više od polovice ukupnog stanovništva - 3. mjesto među hrvatskim gradovima

- nezaposlenost u četiri godine smanjena za 45%

- druga najniža stopa primatelja socijalne pomoći - 0,3 % stanovništva

- nema prirez

SVIM GRAĐANKAMA I GRAĐANIMA GRADA ZABOKA ČESTITAMO DAN GRADA I BLAGDAN SV. JELENE KRIŽARICE,  22. SVIBNJA, UZ DOBRE ŽELJE ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ ZABOKA.

 

Gradonačelnik, Ivan Hanžek, oec. i njegova zamjenica Nevenka Gregurić

Gradska uprava Grada Zaboka

 

  • Ispiši:
Vrh