Dvije pobjede i jedan poraz rukometašica Rukometnog kluba Zabok

20.3.2017.
  • Podijeli:

Ovaj vikend 19.03.2017. rukometašice RK Zabok odigrale su tri utakmice 7. kola Međužupanijske lige mlađih kadetkinja 2002. i mlađih. Utakmice su se igrale u Karlovcu u Športskoj sportskoj dvorani Mladost.

Prvu utakmicu sa ŠRK Moslavac zabočke rukometašice pobijedile su rezultatom 26:14. Od samog početka utakmice vidjela se razlika u kvaliteti između momčadi. Igralo se strpljivo i pametno te je prednost rasla. Sve djevojčice su bile odlične a ponajbolje su bile Dora Despenić (6 golova) i Laura Jurina (6 golova). Golmanica Miriam Klasić obranila je sve što je trebala što je doprinijelo odličnom rezultatu. U igru su ušle sve igračice.

Laura Jurina (6), Dora Despenič (6), Lana Štefanko (5), Dora Belošević (4), Helena Bosec (2), Anamarija Kic (1), Nika Klasić (1)

 

RK Zabok- ŽRK Petrinja 30:9 .Ispočetka su djevojke malo podcijenile protivnice no ubrzo je sve sjelo na svoje mjesto. Igrom 5-1 i 3-3 u obrani nadmoćno su pobijeđene protivnice.

Laura Jurina (7), Sara Jurina (5), Lana Štefanko (5), Matilda Novak (4), Dora Belošević (3), Helena Bosec (2), Dora Despenić (1), Nika Klasić (1), Ana Horvat (1), Lara Jagečić (1), Miriam Klasić (golmanica), Anamarija Kic (1), Dora Despenić (1).

 

RŠK Karlovac-RK Zabok 29:11. U trećoj utakmici prvih se petnaest minuta igralo odlično i onda igra staje. Par pogrešaka i protivnice su to vješto kažnjavale. U jednom trenutku ekipa Karlovca vadi golmana van i igra sa sedam igrača. Znači po novim pravilima i tu se rukometašice RK Zabok nisu snašle budući da još nisu vježbale. Igrale su sve djevojčice ali je ponestalo snage. Ipak je to bila treća utakmica.

Matilda Novak (3), Laura Jurina (2), Nika Klasić (2), Lana Štefanko (2), Miriam Klasić (golmanica).

Pripremila: Sandra Turković dipl.oec., predsjednica

  • Ispiši:
Vrh