I Zagorje imalo predstavnice na najvećem poslovnom okupljanju žena u poduzetništvu u jugoistočnoj Europi

12.3.2018. Događanja
  • Podijeli:

8. 03. u Zagrebu održan Kongres poduzetnica

Na Međunarodni dan žena, prošlog je četvrtka održan Kongres poduzetnica u City Centru Plaza u Zagrebu. Na cjelodnevnom događanju, se moglo čuti niz korisnih savjeta, preporuka i iskustva te izazova s kojima se susreću žene poduzetnice. Kako do klijenata/kupaca, Obiteljske tvrtke - uspješna tradicija i tranzicija, Male tajne upravljanja vremenom, Uspješne poduzetnice - izvor naše motivacije ili frustracije, samo su neke od tema prezentirane pred više od 500 sudionica.

Više od 60 poduzetnica je u sklopu Kongresa predstavilo bogatstvo svojih poslovnih aktivnosti na izlagačkom prostoru - Poduzetničkom sajmu. Na navedenom sajmu, kao partner, sudjelovala je i Krapinsko-zagorska županija, a svoje su proizvode i usluge predstavili zagorski poduzetnici: Slastice Tri Užitka, B.M. Dekoracije, Marija modna odjeća i Detmers kontejner, dok je Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije promovirala turističku ponudu destinacije Zagorje-bajka na dlanu. Na događanju je nazočila i zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek.

Kongres poduzetnica predstavlja najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu u jugoistočnoj Europi, a cjelokupni događaj organiziran je od strane Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i Grada Zagreba, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović te uz potporu drugih organizacija iz Hrvatske i regije.

Izvor.Zagorje.com

  • Ispiši:
Vrh