Javni natječaj za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga Krapinsko-zagorske županije u 2018. godini

19.1.2018. Natječaji
  • Podijeli:

Krapinsko-zagorska Krapinsko - zagorska županija raspisala je Javni natječaj za financiranje programa i projekta poljoprivrednih udruga Krapinsko-zagorske županije u 2018. godini. 

Rok za podnošenje prijedloga programa i projekata započinje 16. siječnja 2018. godine, a završava 15. veljače 2018. godine.

Ukupna planirana vrijednost Javnog natječaja je 200.000,00 kuna. Visina potpore po korisniku iznosi do 30.000 kuna, a maksimalno do 75% prihvatljivih aktivnosti. 

Programi i projekti dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Krapinsko-zagorske županije (www.kzz.hr/najtecaj-finaciranje-programa -poljo-udruga-2018. )

Prijave se u papirnatom i elektroničkom obliku šalju u zatvorenoj omotnici s naznakom:

„Prijava na Javni natječaj za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga Krapinsko-zagorske županije u 2018. godini“

                                                                Krapinsko – zagorska županija

       Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet i komunalnu infrastrukturu

                                                                         Magistratska 1

                                                                       49 000 Krapina

Molimo Vas, da obavijest o Javnom natječaju stavite na svoje web stranice kako bi poljoprivredne udruge s vašeg područaja bile informirane o mogućnostima financiranja njihovih programa i projekata.

Sve daljnje informacije u vezi Javnog natječaja možete dobiti pozivom na broj 049/329-086 ili na e-mail: snjezana.murr@kzz.hr.

  • Ispiši:
Vrh