Otvoren Grill Burger House

5.12.2017. Događanja
  • Podijeli:

Prostor OPG Tržnice u Zaboku obogaćen je s još jednim novitetom. Riječ je o Grill Burger Houseu, grill pointu koji nudi bogatu ponudu jela poput ćevapa, šiš ćevapa, pljeskavica, piletine na roštilju, više vrsta krumpirića i umaka te pet vrsta burgera.

Grill Burger house 2
Grill Burger house 2
Grill Burger house 3
Grill Burger house 3

Burgeri, krumpirići, grill…

Voditelj poslovanja Tržnice, Krešo Klenkar istaknuo je kako je posebnost samog Grill Burger Housea činjenica da se sve namirnice nabavljaju od domaćih proizvođača koje svoje proizvode plasiraju na samoj tržnici. – Dakle, nema nikakvog skladištenja nego se nabava mesa, povrća i svega potrebnoga obavlja od 7 do 9 sati ujutro od naših prodavača na tržnici. Način je to da još više potaknemo razvoj i poslovanje tržnice- istaknuo je Klenkar dodajući da su samo proizvođači bili oduševljeni idejom da jedni drugima potpomažu. Otvorenje je upriličeno prije desetak dana uz koncert popularnog zagorskog benda Fighting Fish, a Klenkar naglašava kako će takve svirke postati svojevrsna tradicija te će se organizirati nekoliko puta u godini. - Početna zamisao nam je bila da se na jednom mjestu može pojesti dobar roštilj ili burger, a nedaleko od toga i nešto slatko, odnosno vrhunske palačinke – ispričao je Krešo Klenkar. Ljudi su, dodaje, odlično reagirali i na ponudu Grill Burger Housea, ali i na popratni glazbeni program. – Mi smo i dosada ovdje na OPG tržnici subotama znali imati glazbene goste jer nam je cilj bio da animiramo građane da malo dulje ostanu na tržnici, da popiju kavu i druže se, a ne da kupe i odu doma – rekao je voditelj poslovanja tržnice ističući kako su odnedavno u ponudi OPG tržnice i jaja iz jajomata, a uskoro će u ponudi biti i mlijeko iz mljekomata.

Grill Burger house 4
Grill Burger house 4
Grill Burger house 5
Grill Burger house 5

Advent

Sljedeće što će se na Tržnici organizirati jesu adventska događanja kroz sve četiri subote u prosincu, dok će se zadnji tjedan u prosincu događanja proširiti i na petak i nedjelju, odnosno sam Badnjak. – Imat ćemo tu na prostoru tržnice prigodnu glazbu, zborove, ponudu božićnih sitnica i poklona, a za najmlađe će doći i Djed Božićnjak s kojim će biti moguće fotografiranje – naglasio je Krešo Klenkar uz riječi kako u Gradu Zaboku i Komunalnom Zabok imaju odlične partnere koji su uvijek spremni na suradnju i pomoć.

Grill Burger house 6
Grill Burger house 6

Izvor: www.zagorje.com

  • Ispiši:
Vrh