Plaketa Krapinsko-zagorske županije za doprinos ugledu i promociji Krapinsko-zagorske županije u zemlji i svijetu dodijeljena Puhačkom orkestru DVD-a Špičkovina i DND Zabok za projekt Zdravo i fino

7.4.2020. Događanja

Održana 20. sjednica Županijske skupštine

Priopćenje predsjednice Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije Vlaste Hubicki.

Županijska skupština Krapinsko-zagorske županije je u ponedjeljak, 6. travnja 2020. godine, održala svoju 20. sjednicu. Sjednica je održana elektronskim putem, poštujući odluku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani okupljanja više od pet osoba te u skladu s uputom za postupanje Ministarstva uprave vezanom uz sjednice predstavničkih tijela. Odazvalo se svih 41 član i članica Skupštine, koji su glasovanjem e-mailom donijeli Odluku o dodjeli priznanja Krapinsko-zagorske županije i Masterplan prometnog sustava Grada Zagreba, Zagrebačke županije i Krapinsko-zagorske županije.

Odluka o dodjeli priznanja donesena je na prijedlog Povjerenstva za priznanja, a nakon  provedenog Javnog poziva za dostavu prijedloga za dodjelu županijskih priznanja. Prema ovoj odluci dodijelit će se sljedeća županijska priznanja:

Plaketa Krapinsko-zagorske županije za životno djelo – Žarku Miholiću. U godini obilježavanja 25. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja, Plaketa za životno djelo se Žarku Miholiću dodjeljuje za ukupni ratni put, a posebno kao zapovjednika 103. brigade Hrvatske vojske - u Domovinskom ratu domicilno najbrojnije postrojbe s područja Krapinsko-zagorske županije.

Plaketa Krapinsko-zagorske županije za doprinos ugledu i promociji Krapinsko-zagorske županije u zemlji i svijetu:

- Puhačkom orkestru DVD-a Špičkovina

- Društvu Naša djeca Zabok za projekt Zdravo i fino

 

Plaketa Krapinsko-zagorske županije za iznimno postignuće u protekloj godini

- Trgovačkom društvu Valoviti papir Dunapac d.o.o.

- doc.r.sc. Rajku Furešu

 

Povelja Krapinsko-zagorske županije:

- KUD-u Matija Gubec Gornja Stubica

- Sanji Čaćko

- Muzeju krapinskih neandertalaca

- Zagorje boysima

- Udruzi uzgajatelja malih životinja Zagorje

- Đini Sinkoviću

- Dragutinu Ulami

- DVD-u Kumrovec

- Željku Odaku

- Marku Štefaneku

- Stjepanu Jakoviću

- Povijesnoj postrojbi „Kostelska pištola Keglevićeva straža – Kostel“

- Termama Tuhelj d.o.o.

- Barici Zrinščak

- Stjepanu Boseku

- Jasni Zubić

- KUD-u Ilirci

- Robrtu Mikši

- Vladimiru Matejašu

 

Čestitam dobitnicima županijskih priznanja koji su, svatko u svojem dijelu, ugradili kamenčiće u naš veliki mozak kojeg nazivamo najljepši frtalj svijeta – Krapinsko-zagorska županija.

 

Masterplan prometnog sustava Grada Zagreba, Zagrebačke županije i Krapinsko-zagorske županije je bazni dokument promišljanje razvoja prometnog sustava sukladno prostornim mogućnostima, zahtjevima gospodarstva i potrebama stanovništva na prostoru na kojem živi oko 1.250.000 stanovnika. Projekt izrade Masterplana bio je podijeljen u dvije faze. U 1. fazi je najznačajnija aktivnost bila provedba opsežnih prometnih istraživanja te analiza prikupljenih podataka, dok je u 2. fazi izrađen cjelovit scenarij razvoja prometnog sustava uključujući listu ciljeva i mjera te ključnih pokazatelja uspješnosti njihove provedbe.

 

Zahvaljujem svim članicama i članovima skupštine što su se odazvali na novi način rada, sukladno odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani okupljanja i zabrani napuštanja mjesta prebivališta te uputi za postupanje Ministarstva uprave vezanoj uz sjednice predstavničkih tijela.

 

predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, dr.vet.med., v.r.

Izvor:kzz.hr

  • Ispiši: