POČINJE ZAGORJE BLUES ETHNO FESTIVAL: Tri dana vrhunske glazbe, edukacije i zabave

25.8.2020. Kultura

Ovogodišnji Zagorje blues etno festival održat će se od 25. do 27. kolovoza.

Utorak 25.08. (17:30, 20:30)

Kombinacijom edukacije i zabave otvorit će se festival i to u Zaboku na terasi Krčme Polanović. Za one koji žele naučiti svirati usnu harmoniku, tvrtka Euro-unit iz Čakovca osigurala je besplatne Hohner instrumente, a koncerti počinju nakon seminara o Bluesu i tečaju sviranja usne harmonike. Nastupit će ovogodišnji polufinalisti američkog IBC-a Bluzy Threesome iz Siska, zagrebački Be Sharp Band uz gostovanje usnog harmonikaša Kreše Oremuša i domaćin, Tomislav Goluban Band.

Srijeda 26.08. (19:00)

Drugi dan će na festivalu u Klanjcu u Parku Galerije Antuna Augustinčića svirati dva dueta u akustičnom izdanju. Zagrebačko-samoborska country-rock kombinacija Tomislav Vedrina i Robert Bašić, te ovogodišnji predstavnici na američkom IBC-u u duo kategoriji, novigradski Hele i Hutch.

Četvrtak 27.08. (19:00)

Treći dan je predviđen za mađarski duet Huckleberry Guys koji će u Muzeju Žitnica u Svetom Križu Začretju održati koncert kojeg možete pratiti na facebook stranici festivala, nažalost bez publike.

 Poštivajući aktualne epidemiološke mjere limitirali smo broj posjetitelja pa požurite rezervirati svoje mjesto. Zabok: 049223540, Klanjec: 049551002

Ulaz je besplatan!

 Izvor:Zagorje.com

  • Ispiši: