Poziv na predstavljanje programa “Aktivni u zajednici” 14. 3. 2018. u 14 sati u Gradskoj galeriji

9.3.2018. Događanja
  • Podijeli:

 

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati u Zaboku u srijedu 14. 03. 2018. godine u 14:00 sati, Gradskoj galerije Grada Zaboka, Zivtov trg 10.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u 2018. godini započinje sa provedbom novog programa „Aktivni u zajednici“ u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Program će se provoditi na području 5 županija: Istarska, Primorsko-goranska, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Krapinsko-zagorska.

Kroz navedeni program se, u suradnji s dionicima lokalne zajednice, planiraju riješiti konkretni problemi koje su upravo ti dionici istaknuli kao relevantne za njihovu zajednicu. Zaklada će u suradnji s civilnim, profitnim i javnim sektorom detektirati potrebu i poticati kulturu davanja u općekorisne svrhe kako bi se prikupila sredstva potrebna za rješavanje navedene potrebe te povećao društveni kapital u zajednici.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer...aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!

Priloženi dokumenti

Poziv Grad Zabok
09. ožujka 2018. 547,71 KB
AuZ brošura web
09. ožujka 2018. 3,23 MB
  • Ispiši:
Vrh