VUK I SEDAM KOZLIĆA

6.11.2018.
  • Podijeli:

09.11.PETAK 18:00

Lutkarska scena " I. B. Mažuranić" u petak 09.11. u 18:00 sati za vas i vaše najmlađe priprema izrazito zanimljivu lutkarsku predstavu svima dobro poznate radnje pod nazivom „Vuk i sedam kozlića“.

Djelo je režirala Ivana Peroš, uglazbio ga je Mate Matišić, a igraju Vanja Gvozdić i Ksenija Gregurić, uz kostimografiju Daliborke Puž.

 Nakon što je majka Koza morala otići po poslu, a Kozlići ostaju sami, primorani su samostalno se obraniti od predatora i vještog manipulatora Vuka. Osim što su odgojeni po savjetima majke, usput se moraju i sami domišljati lukavstvima pouzdajući se u vlastitu samostalnost i odluke. Tim više što je njihova nepažljivost i lakomislenost dovela do problema. Naime, Vuk ih je pronašao putem neoprezne prepiske na chat roomu.

 Uz to dodaju da izrazito aktualnu temu IBM postavlja na scenu i poučava kako je oprez nužan i bitan. Pritom povlači segmente starinskih motiva i kombinira ih sa suvremenim elementima, te djeci bliskim pojmovima o internetskim zamkama i društvenim mrežama.

Predstava u kino dvorani Zabok igra u petak, 09. Studenog , s početkom u 18 sati, a cijena ulaznice iznosi 25 kuna.

Uzrast: 3+

Trajanje predstave : 40 min.

Ulaznice se u pretprodaji kupuju u Pučkom otvorenom učilištu Zabok , Kumrovečka 8, svakim radnim danom od 7:30 do 15:00 sati te prije početka predstave na blagajni kino dvorane Zabok.

  • Ispiši:
Vrh