Zagorje - Japan Lions Express - otvorenje izložbe u Gradskoj galeriji i koncert na ljetnoj terasi Polanović

12.9.2018. Kultura
  • Podijeli:

14.9. 2018. Lions Klub Zagorje u Lions godini 2018/19 svoj angažman želi usmjeriti sukladno programu i inicijativi međunarodne predsjednice Guðrún Yngvadóttir, a čiji je predsjednički moto „Beyond the Horizon“ (Preko Horizinta).

Ovaj smo slogan shvatili i doslovno te smo osmislili projekt: ZAGORJE-JAPAN, Lions Express, sa sufiksom ovoga naziva/slogana: Redovita Lions linija za Japan, a sve sa osnovnim ciljem unaprjeđenja našeg kluba. LCZ u svakoj Lions godini, uključujući i aktualnu godinu, bira LZC ambasadora koji je kompetentna, čestita i ugledna osoba iz svijeta umjetnosti i kulture s područja Krapinsko-zagorske županije, a koja samostalno može prezentirati Hrvatsku, Zagorje i Lionizam u Hrvatskoj. Na dalje, LCZ najavljuje i imena i prezimena dva buduća ambasadora, onoga za Lions godinu 2019/20 i onoga za 2020/21, a koji će službeno biti proglašeni na početku navedenih Lions godina. Službeni ambasadori su: - Jurica Vugrek (2018/19) - Tomislav Goluban (2019/20) - J.R. August (2020/21)

PROGRAM : 14.09.2018. petak ​- 19:30 h, otvorenje izložbe hajgi „ALL INCLUSIVE“, Sandra Šamec / Franjo Ordanić - Gradska galerija Zabok

- 21:00 h, nastup ZLC asmbasadora na ljetnoj pozornici Polanović - Caffe bar Polanović - Zabok ... uz prezentaciju zagorske craft pivovare Devetka Craft Beer i zagorskog vinara Bolfan Vinski Vrh IZLOŽBA JE BESPLATNA A KARTE ZA KONCERT SU NA BAZI DONACIJE - POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE DA SE ODAZOVU U ČIM VEĆEM BROJU !

Organizator: Lions klub Zagorje

  • Ispiši:
Vrh