Završen Kup Zagorja i Memorijal Rudolfa Mraza

14.1.2020. Sport
  • Podijeli:

 U  sportskoj dvorani OŠ Ksavera Šandora Đalskog u Zaboku održana  je 12. 1. 2020. završnica malonogometnih turnira,  Kupa Zagorja  za seniore i Memorijala Rudolfa Mraza za veterane, koje je organizirao   NK Mladost. 

 Pobjednik seniorskog turnira je zabočka Mladost koja je u finalu sa  8 : 2 pobijedila Klanjec Kupilek. U utakmici za treće mjesto Gaj mače je sa 10 : 1 pobijedio Toplice. U polufinalu Klanjec  je na penale sa 5: 3 pobijedio ekipu Gaja, a Mladost također na penale sa 5 : 4 ekipu Toplica. U obje utakmice u regularnom dijelu je bilo 2 : 2.  Konačni poredak: prva Mladost, drugi Klanjec – Kupilek, treći Gaj, četvrte Toplice. Najbolji igrač turnira je Goran Dlesk iz pobjedničke momčadi, a on je i najbolji strijelac sa 8 golova. Najbolji vratar je Zoran Mihovilić, također iz Mladosti.

Pobjednik veteranskog turnira  je Športska udruga Gornja Šemnica koja je u finalu  sa 4 : 3 pobijedila Hitnu KZŽ. U utakimici za treće mjesto Baška Boysi su sa 5 : 2 bili bolji od Caffe bara Bull.  U polufinalu Hitna je na penale sa 4 : 3 pobijedila Baška boyse, u regularnom dijelu je bilo 1 : 1, a  u drugom polufinalu Gornja Šemnica je sa 3 : 2 bila bolja od Caffe bara Bull.  Konačni poredak: prva Gornja Šemnica, druga Hitna KZŽ, treći Baška boysi i četvrtu CB Bull. Najbolji igrač turnira je Dado Dlesk iz pobjedničke momčadi,  najbolji vratar je Stjepan Benko iz  Hitne, a najbolji strijelac Jurica Tisanić  iz Baška boysa.  Sudili su Stjepan Tuđa, Nikola Kožar i Stjepan Pešec, a pehare najboljima su dijelili Stjepan Merkaš, predsjednik NS KZŽ i Branko Piljek, tajnik Sportske zajednice KZŽ.

Izvor:Radio Stubica

 

 

  • Ispiši:
Vrh