Zamjenik

  • Podijeli:

Zamjenica gradonačelnika

Poštovani posjetitelji,

U obnašanju funkcije zamjenice gradonačelnika najvažniji mi je cilj neposrednim kontaktom s vama – građanima, te obilaskom terena pomagati gradonačelniku i gradskoj upravi u obavljanju svakodnevnih poslova, a prednost mi je u tome što dobro poznajem ljude i običaje našeg kraja.

Kao osoba koja je prije svega spisateljica i kojoj je stoga u gradu najbliža kultura, nastojat ću potaknuti sve gradske udruge na zajedničku, prije svega koordiniranu suradnju u osmišljavanju i realizaciji kulturnih programa kroz cijelu godinu.

Nadalje, radit ću na promicanju suradnje Grada Zaboka sa susjednim općinama i gradovima na projektima od zajedničkog interesa, te jačanju odnosa sa prijateljskim Gradovima Crikvenicom i Porečem i Općinom Puconci.

Ipak, prije svega, ja sam tu za svakog Zabočanina, te vas stoga pozivam na suradnju.

Nevenka Gregurić

 

 

ŽIVOTOPIS

Nevenka Gregurić, rođena 15.03.1955. u Kotaricama. Završila Gimnaziju u Zaboku i Pedagošku akademiju u Zagrebu i stekla zvanje učiteljice teh. kulture i fizike. Radi kao učiteljica u Osnovnoj školi Bedekovčina. Društveno vrlo aktivna u svakom razdoblju svoga života. Omiljen hobi je promoviranje Zagorja i drage riječi „kaj“. Sakupljačica je i čuvarica narodnih običaja koji su dio zavičajne kulture te ih i zapisuje. Objavila je Zbirku pjesama Suza v oku, radost vu srcu i četri knjige: Trunek spomenka, Drage življenje, Babičine priče i Biti vučiteljica. 

  • Ispiši:
Vrh