Novosti

8. Sajam poslova u Krapinsko-zagorskoj županiji

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina organizira u petak, 06. ožujka 2015. godine osmi Sajam poslova, koji će biti održan u Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Grada Krapine.

Sajam poslova prilika je za susret svih dionika na tržištu rada, s posebnim naglaskom na poslodavce i tražitelje zaposlenja, koji mogu ostvariti izravnu komunikaciju. Sajam pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, potiče na aktivnosti u traženju posla, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada.

Sajam poslova namijenjen je poslodavcima, obrazovnim ustanovama, nezaposlenim osobama, studentima, učenicima te svima ostalima koji žele graditi karijeru i upoznati se sa ponudom na tržištu rada na području naše županije. Kao dio aktivnosti Sajma organizira se i Dan profesionalnog usmjeravanja kako bi učenicima završnih razreda srednjih škola približili svijet rada i omogućili im priliku dogovoriti prvo zaposlenje, a učenicima osnovnih škola pomogli pri odabiru daljnjeg školovanja.

Ministar rada i mirovinskoga sustava. Mirando Mrsić predstavit će novosti vezane uz mjere aktivne politike zapošljavanja koje se provode u sklopu Garancije za mlade te informacije o fiskalnim olakšicama koje poslodavci mogu koristiti prilikom zapošljavanja mladih osoba.

POKROVITELJI

Krapinsko-zagorska županija

Grad Krapina

MEDIJSKI POKROVITELJI

Glas Zagorja, Krapina

Radio Hrvatsko zagorje – Krapina d.o.o.

Radio Stubica d.o.o., Donja Stubica

Radio Zlatar d.o.o., Zlatar

Zagorski list d.o.o., Zabok

PARTNERI

Krapinsko-zagorska županija

Grad Krapina

HGK – Županijska komora Krapina

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije

Pučko otvoreno učilište Krapina

Radio Hrvatsko zagorje – Krapina d.o.o.

Mreža udruga Zagor

Srednja škola Krapina

Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina

Zagorska razvojna agencija d.o.o.

Pozivamo sve zainteresirane nezaposlene osobe, one koji žele promijeniti posao, učenike, studente, poslodavce i sve zainteresirane da se pridruže događanjima na Sajmu poslova.

Izvor:www.kzz.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content