Čestitka za Dan pobjede i  domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

28.7.2010. Događanja
Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan <_st13a_personname>hrvatskih branitelja slavi se 5. kolovoza svake godine kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu. Na taj datum 1995. Hrvatska vojska je oslobodila okupirani Knin u vojnoj operaciji Oluja.
Na taj dan s izrazitim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast svim <_st13a_personname>hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su položili svoje živote kao i onima koji su patili, borili se i žrtvovali za bolju budućnost svih nas. Hrvatski su nam branitelji tada otvorili put prema sigurnom i mirnom razvitku naše zemlje. Danas se borimo za bolju Hrvatsku koja s pravom i razlogom traži svoje mjesto u europskoj obitelji demokratskih država i naroda.

Svim građankama i građanima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan <_st13a_personname>hrvatskih branitelja.

Dan uoči blagdana, u srijedu, 4. kolovoza u 19,00 sati kod centralnog križa na gradskom groblju u Zaboku, gradonačelnik sa suradnicima i članovima Gradskog vijeća i udruga položiti će vijenac i zapaliti svijeće u spomen na sve poginule <_st13a_personname>hrvatske branitelje.

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću uveličate svečano polaganje vijenca.

GRADONAČELNIK

<_st13a_personname>Ivan Hanžek, oec.

  • Ispiši: