CROODS 2:NOVO DOBA

24.5.2021.

28.05.PETAK 18:30 i 29.05.SUBOTA 18:30

            CROODS 2:NOVO DOBA

IZVORNO IME: The Croods: A New Age

ŽANR: animirani

REDATELJ: Joel Crawford 

ULOGE: Frano MaškovićNataša DorčićJelena Vukmirica MakovičićFilip KrižanMarko CindrićMirela Brekalo Popović

TRAJANJE FILMA: 95 min

Cijena ulaznice: 25,00 kn 

Nakon sedam godina omiljena prahistorijska obitelj, Croods, se vraća na velika platna. Do sad su se susreli s mnogobrojnim nedaćama i opasnostima, ali na ono što ih čeka nikako se nisu mogli pripremiti. Naime srest će drugu obitelj koja je puno naprednija od njih.
Animiranu avanturu režirao je Joel Crafword koji je i sam glumio u mnogim animiranim filmovima studija DreamWorks, a producent je Mark Swift.

Croodsi traže novo mjesto za život te putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom za svoj dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i s jako puno hrane. No tamo nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije.
Nova obitelj je daleko razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Croodi nisu nikada vidjeli.
No neočekivani obrat natjerat će obje obitelji da surađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom putu će shvatiti da ih ipak veže puno stvari te da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju.

  • Ispiši: