Deveto izdanje KIKI festivala prebačeno na jesen

3.4.2020. Kultura

I 9. KIKI je „u karanteni“ – međunarodni festival filmova za djecu odgođen za jesen
 

KIKI U KARANTENI - Deveto izdanje međunarodnog festivala filmova za djecu KIKI, koje je trebalo biti održano od  20. do 24. travnja 2020. u Zaboku i Krapini, zbog poznatih se okolnosti odgađa i održat će se od 5. - 9. listopada 2020.

 

Kao i svi festivali i događanja, i dječji festival KIKI morao je „u karantenu“, te su novi planirani datumi premješteni za listopad 2020. godine. No, kako se osim petodnevnih filmskih projekcija ovaj festival sastoji i od različitih predfestivalskih aktivnosti za djecu i mlade, tako se dio programa ipak uspio održati. Riječ je o radionici „Kako gledati film“ pod vodstvom filmske kritičarke Višnje Vukašinović, koja je u organizaciji Društva „Naša djeca“ Zabok i udruge Gokul održana u veljači. Polaznici radionice učili su na koji način raspoznavati filmska izražajna sredstva  te kako argumentirano osmisliti filmsku kritiku. Fotografije radionice i dojmove polaznika možete pogledati na stranici festivala

Ostale najavljene predfestivalske filmske radionice bit će održane čim okolnosti to dopuste, a ove su godine organizatori festivala pripremili radionicu ''Ne(Moć) slike'' pod vodstvom Tomislava Šobana i radionicu animacije u suradnji sa Školom animiranog filma iz Čakovca koju će voditi Jasminka Bijelić Ljubić.
 

 
Pozivamo vas da sve obavijesti i novosti vezane uz 9. KIKI pratite na Facebooku i web stranici festivala , a sve upite možete slati na kontakt  kiki.carolija@gmail.com.


***
PREUZMITE BANNERE KIKI-ja 
banner1
banner2
banner3


PREUZMITE FOTOGRAFIJU U KVADRATNOM OBLIKU
PREUZMITE FOTOGRAFIJU S RADIONICE KAKO GLEDATI FILM

O ODRŽANOJ RADIONICI: https://www.taborfilmfestival.com/kiki2020/program/radionice/kako-gledati-film/ 

FACEBOOK KIKI - https://www.facebook.com/kikikidsfilmfestival/
WEB KIKI - https://www.taborfilmfestival.com/kiki2020

  • Ispiši: