e-Propusnice

9.4.2020. Obavijesti

Zahtjevi za propusnice se prvenstveno podnose putem sustava e-Građani. Ako nemate pristup sustavu, zahtjev možete dati kao i do sada e-poštom na infostozercz@zabok.hr ili iznimno osobno na adresi ZIVTOV trg 10.

Uz zahtjev morate dostaviti popunjeni obrazac zahtjeva te presliku osobne iskaznice (s obje strane). Svakako morate ispuniti i podatak o vašem OIB-u.

e-Propusnica se izdaje na vrijeme podnijeto u zahtjevu, a najduže za 14 dana od dana izdavanja. Poslije isteka važenja iste, treba podnijeti novi zahtjev  ukoliko za istom postoji potreba.

Sve izdane i unesene e-Propusnice biti će dostupne u elektronskom sustavu unutar 1 sat od izdavanja. Za građane koji nemaju pristup sustavu e-Građani propusnica će se izdati na način na koji je podnesen zahtjev - putem e-pošte ili će istu osobno preuzeti na adresi ZIVTOV trg 10.

Uvid u sustav i kontrolu e-Propusnica vrši MUP na temelju OIB-a i/ili QR koda sa propusnice.

Obavezno treba imati sa sobom printanu propusnicu a može se koristiti i na mobilnom uređaju u PDF formatu gdje je QR kod koji policajac može skenirati i provjeriti u sustavu.

 

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA ZABOKA.

Priloženi dokumenti

Zahtjev za propusnice
24. ožujka 2020. 65,5 KB
  • Ispiši: