Nogometni turnir za mlade 6. Ivančica kup

11.2.2020. Sport

U organizaciji NK Ivančica u sportskoj dvorani SŠ Bedekovčina proteklog vikenda je održan 6. Ivančica kup, nogometni turnir  mlađih kategorija -  zagića, limača, mlađih i starijih pionira. Osim iz Krapinsko-zagorske, na turniru su bili klubovi iz Zagrebačke, Varaždinske i Bjelovarsko-bilogorske županije te grada Zagreba.

U kategoriji zagića nagrade je dobilo svih šest ekipa.  Prvi je bio Dinamo Jakovlje,  druga Ivančica Zlatar Bistrica,  treći Rudar Dubrava Zabočka starija momčad,  četvrti Varaždin,  peti Tondach Bedekovčina  i šesti  Rudar Dubrava Zabočka, mlađa ekipa.

Najbolji izvođač penala je Luka Peroš iz Dubrave Zabočke, najbolji golman Karlo Vranjković iz Ivančice, najbolji strijelac Lovro Solenički i najbolji igrač Ivan Ruškač, obojica iz Jakovlja.

Kod limača je pobijedio zagrebački Spid, drugi je Strmec Bedenica, treća Ivančica i četvrta Sloga Konjščina. Nagradu za najboljeg golmana dobio je Petar Juriša iz domaće Ivančice, najbolji strijelac je Filip Čiček iz Sloge, a najbolji igrač Matej Čutura iz Spida.

U kategoriji mlađih pionira najbolji su

Najbolji golman je Josip Marković iz Rudara, najbolji strijelac Pavel Zrinšćak, također iz Rudara, a najbolji igrač Luka Potočki iz Tondacha.

Kod starijih pionira slavile su obje ekipe Dubrave Zabočke koje su osvojile prva dva mjesta, treća je bila Ivančica i četvrti Strmec Bedenica.

U Dubravu Zabočku su otišle i sve nagrade za najbolje pojedince,  najbolji golman je  Leonardo Sović, najbolji strijelac Gabrijel Jurman i najbolji igrač Nikola Mutak.

U sportskoj dvorani u Donjoj Stubici proteklog vikenda je, u organizaciji nogometne škole NK Stubica,  održan 5.  nogometni  turnir  limača. Sudjelovalo je 12  ekipa iz Krapinsko – zagorske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba. Nakon razigravanja po skupinama, u četvrtfinalu  je Čulinec  sa 3 : 0 pobijedio  drugu ekipu Stubice, Kašina je na penale sa 3 : 4 izgubila od druge ekipe zabočke Mladosti  (u regularnom dijelu je bilo 1 : 1),  prva  ekipa  Stubice  sa  2 : 1 je pobijedila Vrh iz Kraljevog Vrha, a Rudar DZ je na penale sa 6 : 7  izgubio od Prigorja (u regularnom dijelu je bilo 1 : 1).  U polufinalnim utakmicama  prva ekipa Stubice je,  nakon 1 : 1 u regularnom dijelu, na penale sa 4 : 3 izbacila Čulinec, a zabočka Mladost je sa 0 : 1 izgubila od Prigorja. U utakmici za treće mjesto Čulinec je sa 2 : 1 savladao zabočku Mladost, a u finalu je prva ekipa Stubice sa 2 : 0 pobijedila Prigorje. Konačni poredak: prva Stubica prva ekipa, drugo Prigorje, treći Čulinec i četvrta Mladost Zabok. Najbolji strijelac turnira je Šimun Korman iz Čulinca,  najbolji golman Mihael Vojaković  Drempetić, a najbolji igrač Mihael  Kelava, obojica iz pobjedničke ekipe Stubice.

 

Izvor:Radio Stubica

  • Ispiši: