NOVO VODSTVO: Štef Štokan predsjednik Gradskog puhačkog orkestra Zabok

19.2.2019. Kultura

Izabrano je novo vodstvo orkestra te su se donijele i promjene u Statutu Udruge

Gradski puhački orkestar Zabok održao je prošlog petka u OŠ Ksavera Šandora Gjalskog Zabok Izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo orkestra te su se donijele i promjene u Statutu Udruge.

Tako je za predsjednika izabran Štef Štokan, dok je za tajnicu orkestra izabrana Silvija Hanžić. U upravni odbor izabrani su Danijel Antolković, Želimir Lež, Andrijan Papišta, Kristijan Štajduhar i Zdravko Grah kao predstavnik roditelja. U Nadzorni odbor orekstra izabrani su Tanja Antolković (predsjednik), Nedjeljko Tomek i Tomislav Jerneić (članovi).Nakon izbora novih članova Upravnog i Nadzornog odbora, novoizabrani predsjednik Štef Štokan obratio se pristunima te im zahvalio na ukaznom povjerenju.

Istaknuo je da je unutar orekstra bitan timski rad kao preduvijet za razvoj i i uspjeh orkestra te napomenuo kako je promjena i pomak u radu orekstra vidiljiva i da tako treba nastaviti i dalje te da svaki naredni koncert treba biti za stepenicu bolji. Napomenuo je da suradnja s drugim udrugama na području grada Zaboka i Krapinsko-zagorske županije treba biti što povezanija jer će, kako kaže, time orkestar biti još više prepoznatljiv.

  • Ispiši: