OBAVIJEST za učenike i roditelje o upisu u prvi razred OŠ K.Š. Gjalski

25.2.2021.

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskog obavještava sve roditelje i učenike o informacijama vezanima uz upis u prvi razred u školskoj godini 2021./2022.

OBAVIJEST PRENOSIMO U CJELOSTI:

Utvrđivanje pshofizičke zrelosti pred upis u 1. razred ove godine organiziramo u Područnoj školi u Martinišću. Obzirom da smo dužni i dalje poštivati epidemiološke mjere zbog pandemije, te da u matičnoj školi u Zaboku dnevno boravi veliki broj učenika druženje sa vašom djecom će nam biti sigurnije i ugodnije u školi u Martinišću.

Nadamo se da ste svi dobili omotnice sa uputama i priloženim dijelom potrebne dokumentacije kako bi se realizirao prvi dio utvrđivanja zrelosti koji se provodi u školi. Molimo vas da se pridržavate rasporeda dolaska u školu.

U školi ćete dobiti detaljne upute  za pregled i utvrđivanje fizičke zrelosti kod liječnice.

Da što manje dolazite u školu, i ove godine ćemo obaviti predupis u 1. razred odmah nakon razgovora sa djetetom i vama. Tako da vas molimo da razmislite i odlučite hoće li se vaše dijete uključiti u izbornu nastavu vjeronauka i informatike, te u produženi boravak. Upis će biti potvrđen nakon što obavite pregled  kod liječnice.

Detaljnije na linku: Upisi u 1. razred!

  • Ispiši: