Zamjenica Gradonačelnika

Zamjenica gradonačelnika

Valentina Đurek, dipl. inf., univ. spec. oec.

Poštovane Zabočanke i Zabočani,

 

zadovoljstvo mi je obratiti se Vama s nekoliko pozdravnih riječi.

Svi koji me poznaju znaju da je u mom radu i odnosima s ljudima pokretačka snaga ljubav prema Zaboku i sugrađanima, stoga je razumljiva želja da kao zamjenica gradonačelnika, činim još više i bolje za svoj grad, te da zajedno suradnjom, dobrom komunikacijom i timskim radom iznalazimo rješenja za daljnji razvoj i modernizaciju Zaboka.

Sukladno razvojnoj strategiji grada i politici kvalitete gradske uprave, težnja gradonačelnika, mene kao njegove zamjenice i Gradskog vijeća je da Grad Zabok kao lokalna samouprava bude moderan i uređen grad koji maksimalno koristi sve svoje potencijale, te gospodarskim i drugim poslovnim subjektima, pozitivnim poslovnim okruženjem stvara pretpostavke za gospodarski i društveno-kulturni razvitak i rast.

Sve to nije moguće bez najvažnijeg potencijala Zaboka, a to su njeni građani, oni su brand, nositelji brojnih inicijativa, radom za opće dobro, otvorenošću i gostoljubivošću čine Zabok otvorenom i ugodnom sredinom.

Zabok je u Krapinsko-zagorskoj županiji i šire poznat po razvijenoj gospodarskoj zoni, manje po potencijalima koje ima u turizmu, kulturi i drugim oblastima, vrijeme je da to promijenimo.

Danas je trend uvođenju novih tehnoloških, organizacijskih i logističkih rješenja usmjerenih na poboljšanje kvalitete života stanovnika, primjenu informacijsko-komunikacijske tehnologije, više brige se posvećuje uređenja javnih prostora i parkova, gradovi postaju svjesniji da razvijanjem kulture postaju različiti u odnosu na druge kreiranjem novih i modernih događaja i prostora ‐ bitnih za brendiranje grada.

Nastojat ćemo pratiti trendove, biti moderan grad, pružati prave prilike mladima, znanju i idejama, ujediniti kreativnost i duh grada i učiniti ga mjestom života zadovoljnih  i sretnih građana i obitelji.

S poštovanjem,

Zamjenica gradonačelnika

Valentina Đurek, dipl.inf.univ.spec.oec.

 

ŽIVOTOPIS

  • Ispiši:

Priloženi dokumenti

CV Europass VĐ
10. siječnja 2019. 518,52 KB