Novosti

Ekipa zabočke OŠ K.Š. Gjalski prvak Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom

U Zagrebu je 19. svibnja 2018. održano Otvoreno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske u streljaštvu za učenike osnovnih škola za školsku godinu 2017./2018.

Natjecanje je održano streljani “Dom sportova” u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza, Hrvatskog streljačkog saveza i Streljačke udruge Zagreba.

Na natjecanju je nastupalo 14 ekipa dječaka i 6 ekipa djevojčica.

Naslov prvaka Hrvatske u konkurenciji dječaka osvojilo je školsko sportsko društvo Zabok Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog iz Zaboka, dok su u konkurenciji djevojčica najbolje bile članice školskog sportskog društva Dubrava Osnovne škole Dubrava iz Dubrave.

Ekipa Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog iz Zaboka, u sastavu Leonard Končevski, Nino Florijan Posavec i Šimec Vedran, prvak je Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom na deset metara.

Među djevojčicama, prva je bila ekipa OŠ Dubrava, a drugo mjesto su osvojile članice Školskog športskog kluba “Gaj” OŠ Veliko Trgovišće, Stela Čuk, Petra Petak i Marta Šturlan.

Ekipno je pobjedu odnijela ekipa zabočke osnovne škole, u sastavu Vedran Šimec, Nino Florijan Posavec i Leonard Končevski. Među djevojčicama, prva je bila Ema Penezić iz klanječke osnovne škole, drugo mjesto pripalo je Petri Petak, a treće Steli Čuk iz ŠŠK “Gaj” Veliko Trgovišće. U ekipnoj kategoriji natjecala se samo ekipa Velikog Trgovišća, u sastavu Marta Šturlan, Stela Čuk i Petra Petak.

ČESTITAMO NA IZVRSNIM REZULTATIMA !

Izvor:http://skolski-sport.hr

Download Bilten_natjecanja_strelja-tvo_2018.pdf
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content