Novosti

Najava: otvorenje izložbe – promicanje volonterstva u Zaboku 4. 12. u 14,00 sati u Zelenoj dvorani

Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Zabok, Gradom Zabokom i Krapinsko-zagorskom županijom u petak, 4. prosinca 2015. godine, u Centru za mlade i nezavisnu kulturu u Zaboku (Zelena dvorana) organizira javni događaj s ciljem promicanja volonterstva i volonterskih aktivnosti.

Projekt je financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih, a u sklopu njega se provodi kampanja podizanja svijesti građana o važnosti i značaju volonterstva. Jedna od aktivnosti unutar ove kampanje je organiziranje drugog javnog događaja radi popularizacije i razvoja volonterstva te volonterskih aktivnosti. Događaj će se održati 4. prosinca 2015. godine u Centru za mlade i nezavisnu kulturu u Zaboku (Zelena dvorana) s početkom u 14:00 sati.

U sklopu događaja bit će otvorena izložba fotografija koja će prikazati ovogodišnje volonterske aktivnosti udruga i školskih volonterskih klubova te rasprava o postojećim problemima i potrebama volontera.

Izložba fotografija „Volonterske aktivnosti“ ostat će otvorena svakim radnim danom od 11:00 od 14:00 sve do 14. prosinca 2015. godine.


Pozivamo zainteresirane da nam se pridruže u navedenim aktivnostima te da svojim znanjem i iskustvom doprinesu kvalitetnom razvoju volonterskog duha i kulture volontiranja. Svoj dolazak molimo potvrdite na nikolina@zagor.info najkasnije do 30.studenoga 2015.

Skip to content