Novosti

NAJAVA – PROGRAM JAKO – PREDAVANJE “MOBILNOST MLADIH”, 30.4.2015. u Zaboku

Program JAKO poziva vas na predavanje “Mobilnost mladih”. Predavanje će se održati u četvrtak, 30.04.2015. u Zaboku u prostorima Društva multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije, Trg Dragutina Domjanića 6 od 17:00 – 19:00 sati.

Mlade osobe koje žele naučiti nešto novo, upoznati nove ljude, zemlje ali i kulture mogu sudjelovati u programima mobilnosti. Mladi zajedno s drugim mladim ljudima mogu zajednički raditi na rješenjima problema u svojoj zajednici a mnoga rješenja su često vrlo kreativna. Može se raditi na raznim temama, od umjetnosti, zaštite okoliša pa sve do sporta. Mogućnosti koje se nude mogu se koristiti putem raznih programa mobilnosti.

Na predavanju će se govoriti o mobilnosti mladih, mogućnostima sudjelovanja na mobilnostima, primjerima dobre prakse te će sudionici/ce dobiti informacije kako i kome se javiti na uključenje u razne projekte koji uključuju mobilnost i unutar Hrvatske i u inozemstvu.

Prostor za predavanje ima kapacitet do 20 osoba te Vas molimo da se svakako prijavite na vrijeme jer broj prijava ovisi o prostoru u kojem će se predavanje održati. Sve zainteresirane molimo da se prijave putem e-maila zagor@programjako.info (s podacima ime i prezime, organizacija i broj mobitela ili telefon) ili prijavnog obrasca na http://programjako.info najkasnije do 27.04.2015. Sudjelovanje na predavanju je besplatno.

Program JAKO (www.programjako.info) dio je Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi i financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.
+ Više o tome:
http://programjako.info/prijave-na-radionice-i-aktivnosti-programa-jako/

Skip to content