Novosti

Poziv na predstavljanje natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ 26.4. 2017. u 14,30 sati

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 14.04.2017. godine raspisala natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ za financiranje aktivnosti udruga, zaklada i ustanova sa sjedištem u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. U istih pet županija Zaklada će održati predstavljanje natječaja kako bi približili uvjete potencijalnim prijaviteljima.

Za sve zainteresirane organizacije s područja Krapinsko-zagorske županije, Zaklada u suradnji s Mrežom udruga Zagor organizira prezentaciju natječaja koja će se održati u srijedu 26.04.2017. godine u 14:30 h u prostoru Mreže udruga Zagor na adresi Trg svete Jelene 6, Zabok.

U želji da Vam predstavimo propozicije natječaja, olakšamo prijavu na isti te omogućimo postavljanje pitanja na eventualne nedoumice, pozivamo sve udruge, zaklade i ustanove da njihovi predstavnici prisustvuju prezentaciji. Molimo zainteresirane da najkasnije do utorka, 25.04.2017.g. potvrde svoje sudjelovanje na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr s naznakom „Prezentacija Zabok“. Također molimo da ovaj Poziv proslijedite svima kojima smatrate da bi bio od značaja.

Veselimo se Vašem dolasku!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content