Novosti

Poziv na predstavljanje natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ 26.4. 2017. u 14,30 sati

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 14.04.2017. godine raspisala natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ za financiranje aktivnosti udruga, zaklada i ustanova sa sjedištem u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. U istih pet županija Zaklada će održati predstavljanje natječaja kako bi približili uvjete potencijalnim prijaviteljima.

Za sve zainteresirane organizacije s područja Krapinsko-zagorske županije, Zaklada u suradnji s Mrežom udruga Zagor organizira prezentaciju natječaja koja će se održati u srijedu 26.04.2017. godine u 14:30 h u prostoru Mreže udruga Zagor na adresi Trg svete Jelene 6, Zabok.

U želji da Vam predstavimo propozicije natječaja, olakšamo prijavu na isti te omogućimo postavljanje pitanja na eventualne nedoumice, pozivamo sve udruge, zaklade i ustanove da njihovi predstavnici prisustvuju prezentaciji. Molimo zainteresirane da najkasnije do utorka, 25.04.2017.g. potvrde svoje sudjelovanje na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr s naznakom „Prezentacija Zabok“. Također molimo da ovaj Poziv proslijedite svima kojima smatrate da bi bio od značaja.

Veselimo se Vašem dolasku!

Skip to content