Novosti

PRIJAVITE SE NA MINI STUDIJ TURIZMA OD 13. DO 15. LISTOPADA 2014.

Želite li saznati kako što kvalitetnije implementirati svoje usluge, proizvode ili događaje u turistički proizvod grada Zaboka, podići kvalitetu i standard turizma u Zaboku i okolici?
Prijavite se na besplatni mini studij turizma koji organizira TZ Grada Zaboka

ZABOK – Turistička zajednica Grada Zaboka poziva sve fizičke i pravne osobe s područja grada Zaboka kojima je djelovanje povezano uz kreiranje turističkog proizvoda grada Zaboka na Mini studij turizma koji će se održati u Velikoj galeriji Grada Zaboka od 13. do 15. listopada. Turistička zajednica aplicirala je na natječaje Hrvatske turističke zajednice te je odobreno, a samim time i potaknuto organiziranje mini studija turizma s ciljem razvoja, podizanja standarda i kvalitete turizma u Zaboku i okolici. Zato je studij namijenjen udrugama, ugostiteljima i nositeljima smještajnih kapaciteta s područja grada Zaboka koji žele kvalitetnije implementirati svoje usluge, proizvode ili događaje u turistički proizvod grada Zaboka te ih unaprijediti kroz edukaciju eminentnih predavača.

Teme studija bit će razvoj selektivnih oblika turizma u gradu Zaboku i okolici, podizanje standarda i kvalitete nositelja turističke ponude i davatelja usluga u Zaboku i okolici te turističke inicijative i definiranje novih turističkih proizvoda u gradu Zaboku i njegovoj okolici.

Podteme: 1. dan: turizam pokretač socio – ekonomskog razvoja, svjetski trendovi u turizmu 2020., strategija razvoja HR turizma 2020.;

2. dan: novi produkti i trendovi u svijetu i kako svaki pojedini implementirati u Zabok;

3. dan: kako poslovati s turističkom industrijom, marketing novih produkata.

Predavat će:

Domagoj Davidović (marketing novih produkata) https://www.linkedin.com/in/domagojd,

Tomslav Gombac (vlasnih prvog hrvatskog green Dmc – a),

Dubravka Davidović (član sektorskog vijeća za turizam i ugostiteljstvo)

hr.linkedin.com/pub/dubravka-davidović/28/b8b/159,

Pohađanje studija je besplatno, a svoje mjesto možete rezervirati na 049/587 777 ili 049/587 761 te na e – mail: gordana@zabok.hr.

Skip to content