Novosti

Regionalni program za mlade KZŽ 3.0 – poziv na javne akcije 4. i 5. svibnja 2017.

U okviru projekta “Regionalni program za mlade KZŽ 3.0” održat će se dvije javne akcije informiranja mladih i svih zainteresiranih građana/ki o regionalnom programu za mlade te aktivnom uključivanju u procese donošenja odluka.

Prva akcija će se održati 4. svibnja 2017. u Zaboku na Trgu Ksavera Šandora Đalskog od 11:00 do 13:00 sati, a druga 5. svibnja 2017. u Krapini na Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda (ispred Srednje škole Krapina) od 11:00 do 13:00 sati.

Kroz provedbu javnih akcija mladi će saznati više o projektu te će svojim prijedlozima i definiranjem problema i potreba mladih na području Krapinsko-zagorske županije dati doprinos u izradi regionalnog programa za mlade koji će pružiti strateški okvir politika za mlade, te pregled stanja i potreba mladih na temelju kojih će se raditi i kvalitetno provoditi projekti i programi usmjereni mladima.

Projekt provodi Krapinsko-zagorska županija u partnerstvu s Mrežom udruga Zagor i u suradnji sa Savjetom mladih Krapinsko-zagorske županije, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Krapinsko-zagorska županija.

​Molimo Vas da objavite sukladno svojim mogućnostima.

Pripremila: Nikolina Bertol,

voditeljica Volonterskog programa VolontirAJMO

Web: www.zagor.info Facebook: http://www.facebook.com/zagor.info Twitter: @zagorinfo Volonterski servis VolontirAJMO: volontirajmo.zagor.info volontirajmo@zagor.info

Skip to content