Novosti

VELIKO PRIZNANJE: Zabočanin J. R. August osvojio čak tri Rock & Off nagrade

Na dodjeli su nagrađivani glazbenici koji su svojim radom obilježili hrvatsku rock&off glazbenu scenu tijekom 2019. godine.

Jučer 30. 1. se održala dodjela nezavisne glazbene nagrade Rock&Off u Tvornici kulture u Zagrebu na kojoj su nagrađivani glazbenici koji su svojim radom obilježili hrvatsku rock&off glazbenu scenu tijekom 2019. godine. Stručni žiri činilo je čak 77 novinara iz preko 40 medija, a upravo su oni odlučili da Zabočanin J. R. August osvoji tri nagrade. On je osvojio nagradu za Album godine (‘Dangerous Waters’,), Veliki prasak godine te za Rock&Off izvođača godine. Imao je čast i otvoriti glazbenu večer dodjele te je sa svojim bendom izveo pjesmu ‘Crucify me’. J. R. August za zagorje.com komentirao je kako se osjeća nakon dodjele.

– Osjećaj je jako dobar. Posebno mi je draga ona za album godine jer zbilja sve što imam dao sam u taj album i sad dobiti takvo priznanje od struke je zbilja čast. Želim zahvaliti svima koji me podupiru svih ovih godina i bez kojih ovaj album ne bi bio napravljen – rekao nam je J. R. August.

Izvor:Zagorej.com

Fotografije Izvor: https://www.vecernji.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content