Novosti

Zabok četvrti na kraju prvog dijela prvenstva u stolnom tenisu

Stolnotenisači Zaboka završili su jesenski dio prvenstva u I. HSL-zapad na vrlo dobrom četvrtom mjestu. Jesenski prvak očekivano je Donat sa stopostotnim skorom pobjeda, druga je Vellka Gorica-Stanfar s omjerom 7-2, treći Samobor s istovjetnim omjerom, ali lošijom meč razlikom. Zabok na četvrtom mjestu ima skor 5-4, kao i petoplasiran Srdoči koji su pomalo iznenađujuće u zadnjem kolu, u kojem su Zabočani bili slobodni, ostvarili dvije pobjede.

Nakon lošeg starta četvrta pozicija je vrlo dobar rezultat. Da nije izgubljena već dobivena utakmica protiv Samobora, Zabok bi bio jesenski viceprvak. Očekivano Zabok je predvodio Damir Atiković, osmoplasirani igrač lige sa skorom 9-4, a vrlo dobar je bio i Domagoj Kramarić sa skorom 6-4, što mu je donijelo 15. mjesto u poretku za igrača lige. Zbog velikih obaveza na fakultetu, „brucoš“ Luka Cvetko plasiran je tek na 26. poziciju, što je ispod njegovog renomea.

Posebna snaga zabočkih stolnotenisača bila je igra parova. Atiković je s Cvetkom treći par lige, a s Kramarićem sedmi. Ukupno je par Zaboka drugi u ligi.

Drugi dio prvenstva započinje 27.01.2018. utakmicama sedmog kola, u kojem Zabok očekuje teško gotovanje kod vodećeg Donata.

Izvor: Zagorski list.

Skip to content