Novosti

ZLATNA JESEN ZABOČKA: Uručena priznanja za najljepše okućnice, djeca oduševila pjesmom i plesom

U sklopu manifestacije Zlatna jesen zabočka uručena su priznanja Zabočankama i Zabočanima za najljepše okućnice i balkone. Tom je prigodom zamjenica gradonačelnika i predsjednica Odbora za ekologiju izrazila zadovoljstvo što građani brinu za svoje balkone, okućnice i dvorišta. – To čini naš grad ljepšim i ugodnijim za život. Hvala svim dobitnicima na doprinosu i čestitke – rekla je Gregurić. Nagrade joj je pomogao uručiti i gradonačelnik Ivan Hanžek koji se u govoru osvrnuo na popratni program koji je obilovao dječjim smijehom, pjesmom i plesom. – Svaka čast na trudu i dječjem vrtiću, Ansamblu Zabok i Limenoj glazbi Prosenik – rekao je Hanžek.

Nagrade za najljepše okućnice, balkone i vrtove dobili su Vesna Sinković, Danica Poštek, Marija Lončar, Martin Kolar, Štefanija Tisanić, Štefanija Lovrenčić, Barbara Đuran, Sanja Kralj, Sanja Kolar, Marina Galac, Snježana Fotivec, Ivanka Repovečki, Nevenka Tršinski, Karolina Ciglar, Nikolina Balić, Darko Krajačić, Biserka Brlet, Ivanka Krznar, Ivona Krajačić, Danijela Horvat, Branka Ivančić, Sandra Filipec, Snježana Herceg, Marijana Milić i Martina Tičić.

U prigodnom kulturno – umjetničkom programu sudjelovala su djeca iz Dječjeg vrtića Zipkica s tetama, djeca iz Područne škole Špičkovina, Ansambl Zabok i Limena glazba Prosenik

ČESTITAMO DOBITNICIMA PRIZNANJA, a učesnicima programa zahvaljujemo na lijepom i zanimljivom programu !

Skip to content