Novosti

19. Tabor Film Festival otvorio poziv za volontere i pretprodaju ulaznica!

Tabor Film Festival objavio je poziv svim zainteresiranim volonterima da se priključe timu 19. festivalskog izdanja (https://www.facebook.com/events/173371728017502) koje će se održati od četvrtka 8. do nedjelje 11. srpnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću. Odabrani kandidati pridružit će se velikoj volonterskoj obitelji koja je nastala u proteklih osamnaest festivalskih godina te dobiti priliku steći dragocjeno iskustvo, besplatno uživati u festivalskim programima, upoznati nove ljude i pritom se dobro zabaviti.

Poslovi volontera bit će organizirani na info pultu i ulazu, parkingu i u kampu, kao i u tehničkoj potpori te u dvorcu, a prijaviti se mogu sve punoljetne osobe. Detaljniji popis poslova, uvjeta prijave i povoljnosti za volontere svi zainteresirani mogu pročitati na https://forms.gle/7XfLMFGPeWK2zfpt9, gdje je potrebno ispuniti formular i prijaviti se najkasnije do petka, 25. lipnja 2021. Volonteri koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, a otvorit će im se i mogućnosti dugoročnije suradnje na ostalim projektima organizatora.

Također, za sve posjetitelje u online pretprodaju stavljene su dnevne i festivalske ulaznice, koje po povoljnijim cijenama možete nabaviti na ulaznice.hr/r/Tabor-film-festival. Vrijeme je za konkretne planove za najopušteniji ljetni provod, kakav već tradicionalno svojim dragim posjetiteljima pruža Tabor film festival.

Skip to content