Novosti

19. Tabor Film Festival otvorio poziv za volontere i pretprodaju ulaznica!

Tabor Film Festival objavio je poziv svim zainteresiranim volonterima da se priključe timu 19. festivalskog izdanja (https://www.facebook.com/events/173371728017502) koje će se održati od četvrtka 8. do nedjelje 11. srpnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću. Odabrani kandidati pridružit će se velikoj volonterskoj obitelji koja je nastala u proteklih osamnaest festivalskih godina te dobiti priliku steći dragocjeno iskustvo, besplatno uživati u festivalskim programima, upoznati nove ljude i pritom se dobro zabaviti.

Poslovi volontera bit će organizirani na info pultu i ulazu, parkingu i u kampu, kao i u tehničkoj potpori te u dvorcu, a prijaviti se mogu sve punoljetne osobe. Detaljniji popis poslova, uvjeta prijave i povoljnosti za volontere svi zainteresirani mogu pročitati na https://forms.gle/7XfLMFGPeWK2zfpt9, gdje je potrebno ispuniti formular i prijaviti se najkasnije do petka, 25. lipnja 2021. Volonteri koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, a otvorit će im se i mogućnosti dugoročnije suradnje na ostalim projektima organizatora.

Također, za sve posjetitelje u online pretprodaju stavljene su dnevne i festivalske ulaznice, koje po povoljnijim cijenama možete nabaviti na ulaznice.hr/r/Tabor-film-festival. Vrijeme je za konkretne planove za najopušteniji ljetni provod, kakav već tradicionalno svojim dragim posjetiteljima pruža Tabor film festival.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content