Novosti

20. NOĆ VJEŠTICA DND-a ZABOK VJEŠTIČJE DRUŽENJE ZA SVE GENERACIJE

VJEŠTIČJE DRUŽENJE ZA MALE I VELIKE

Društvo „Naša djeca“ Zabok već 20. godinu povodom Noći vještica organizira „Vještičje igre“ u parku Milana Prpića, a ove su godine svi – i djeca i roditelji posebno željno iščekivali svoje omiljeno vještičje druženje. Mališani već nekoliko tjedana pripremaju kostime, a cilj je da se djeca i roditelji maskiraju u svoje omiljene „strašne“ likove i provedu vrijeme u zajedničkom druženju i igranju.

VJEŠTIČJE IGRE

Veliki broj djece uključio se u omiljene „Vještičje igre“ s rekvizitima koji su se izrađivali u kreativnim radionicama i igraonici DND-a Zabok tako da su djeca uživala u Igri lampionima, Prenošenje tikvica, Nahrani čudovište, Čudovišno kuglanje, Jahanje na metli i Vještičji hokej. Igre su osmišljene na način da se mogu poigrati sva djeca – od najmlađe dobi pa i oni najstariji koji se zateknu u parku, a volonterke DND-a su im na raspolaganju za upute i pomoć s rekvizitima.

VJEŠTIČJE RADIONICE

Iz DND-ovske vještičje kuhinje zahvaljujući kreativnim volonterkama mogli su se degustirati šareni veseli keksići, macaronsi i lizaljke, koje uvijek izazovu veliku znatiželju i interes zbog prigodnih dekoracija i slasnog okusa. U vještičjoj DND-ovskoj radionici vrijedne ruke volonterki DND-a izradile su raznolike prigodne i prefora ukrase – magnetiće, ogrlice, lampione, plišance i vrećice koje si je svatko mogao odabrati za uspomenu na nezaboravno vještičje druženje.

HUMANITARNE VJEŠTICE

Prihod sakupljen dobrovoljnim prilozima namijenjen je ljetovanju djece iz obitelji slabijeg materijalnog stanja koje se organizira u sklopu akcije „Grad Zabok – prijatelj djece“. U cijelu organizaciju manifestacije bio je uključen velik broj volonterki i volontera DND-a Zabok, Udruge Gokul, Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata KZŽ, CukerLab te članovi i članice Dječjeg gradskog vijeća, Dječjeg foruma i Zabočkih mališana DND-a Zabok koji su doprinijeli veseloj i zabavnoj atmosferi.

Skip to content