Novosti

400 mladih nogometaša na Škifinom memorijalu

U subotu, 28. svibnja 2016. godine, podijeljeni su pehari i medalje najuspješnijim ekipama II. Memorijalnog turnira Srećka Tisanića – Škife koji NK Mladost Zabok organizira u spomen na svog prerano preminulog trenera.

Na turniru je sudjelovalo 450 malih nogometaša limača iz Zagreba, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije.

Više od 1.000 roditelja, rodbine i navijača je na igralištu NK Mladost u Zaboku bodrilo mlade nogometne nade iz 12 ekipa zagića i 16 ekipa limača.

U kategoriji zagića uvjerljivo je najbolja bila momčad Bubamare Prečko 07, dok je u kategoriji limača pobijedila momčad Bistre.

Prije finalnih utakmica održalo se takmičenje u izvođenju penala u kojem je najbolji bio Noa Varjačić ispred Nike Leška i Nike Škrleca. Uz župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara nagrade je najboljim pojedincima i momčadima u ime organizatora predao predsjednik NK Mladosti Ivan Jurina te u ime NSKZŽ instruktor Franjo Kučko.

Konačni poredak zagići (2007 i mlađi) :

1. NK BUBAMARA – PREČKO 07

2. NK MLADOST ZABOK

3. NK STUDENTSKI GRAD

4. NK BUBAMARA – PREČKO 08

NAJBOLJI STRIJELAC: BRUNO GRABRIŠA (BUBAMARA PRECKO 07)

NAJBOLJI IGRAČ: ROKO KUSAKOVIĆ (BUBAMARA PRECKO 07)

NAJBOLJI GOLMAN: LEO SINKOVIĆ (MLADOST ZABOK)

FAIR PLAY: (BUBAMARA PRECKO 08)

Konačni poredak limači (2005 i mlađi) :

1. NK BISTRA

2. NK LUČKO

3. NK MLADOST ZABOK

4. NK SLOGA KONJŠĆINA

NAJBOLJI STRIJELAC: NIKO ŠKRLEC (SLOGA)

NAJBOLJI IGRAČ: DAVID PETEK (BISTRA)

NAJBOLJI GOLMAN: TIN PAJAS (LUČKO)

FAIR PLAY: SLOGA KONJSCINA

Srećko Tisanić rođen je 1977. godine u Zaboku, prošao je sve omladinske selekcije u NK Mladost Zabok i sa 16 godina debitirao za prvu momčad, za koju je igrao sve do jeseni 2014. godine. Tada sjeda na trenersku stolicu i odvodi svoju Mladost do naslova prvaka I. ŽNL KZŽ i plasmana u IV HNL središte.

Više od 20 sezona proveo je kao igrač u zabočkoj mladosti te jednu sezonu u krapinskom Zagorcu. Preminuo je u 37. godini na treningu.

Izvor: www.kzz.hr

Skip to content