Novosti

7. SAJAM UDRUGA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE 12. 5. 2012. od 9 do 13,00 na Trgu K.Š. Đalskog u Zaboku

Mreža udruga Krapinsko – zagorske županije ove godine organizira sedmi po redu Sajam udruga koji financijski podupire Krapinsko – zagorska županija. Ova tradicionalna manifestacija ove će se godine održati u Zaboku, gdje će domaćin biti ZCUK Regenerator.

Sajam će se održati na trgu Ksavera Šandora Đalskog, 12. svibnja 2012. godine od 9:00 do 13:00 sati. Očekujemo sudjelovanje tridesetak udruga iz naše županije, koje će svoj rad predstaviti javnosti.
Cilj je Sajma udruga Krapinsko – zagorske županije promocija rada aktivnih udruga koje djeluju u Krapinsko – zagorskoj županiji te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima.
Sajam udruga Krapinsko – zagorske županije namijenjen je svim udrugama i njihovim članovima te onima koji se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko – zagorskoj županiji.
Uz neformalno druženje, za Sajam je pripremljen prigodan program koji uključuje glazbene i kulturno-scenske nastupe.
Završetak prvog dijela Sajma biti će u 13:00 sati.
Drugi dio programa počinje navečer u 21:00 u klubu Regenerator gdje će se organizirati slušaona/plesnjak.
Do sad je sajam održan u Zaboku, Bedekovčini, Humu na Sutli, Oroslavju, Krapini i Konjščini. Dakle, Zabok je drugi put domaćin ovog sajma.
Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete u Zaboku, 12. svibnja 2012. od 9:00 do 13:00 sati, te na taj način podupru aktivnosti civilnog društva u Krapinsko – zagorskoj županiji.

Pripremila: Bojana Birač

Skip to content