Novosti

Aerodrom Zabok – Gubaševo, 10. 5. 2015.- priprema i polazište sportskih zrakoplova u tradicionalnoj manifestaciji za legendarnog Rudija

Organizatori manifestacije iz programa u prilogu tradicionalno provode prikaz letačke – zrakoplovne djelatnosti u kojem sudjeluju sportski zrakoplovi kategorije micro-letjelica, ultralakih letjelica, lakih sportskih aviona za obuku i sportski trening, zatim letjelice iz sastava zračnih snaga Republike Hrvatske, Republike Slovenije i Republike Madžarske te pripadnici specijalnih postrojbi MUP-a Republike Hrvatske.

KZA d.o.o. i ove je godine kao i ranije pružio gostoprimstvo sportskim zrakoplovima -pilotima koji su redovito uređen i pripremljen aerodrom Gubaševo koristili za svoju pripremu i polazište za sudjelovanje u tradicionalnoj manifestaciji za legendarnog Rudija.

Materijalna potpora sudionicima letačkog programa djelomično je osigurana iz redovitog programa Zagrebačkog zrakoplovnog saveza, a rukovođenje letenjem na aerodromu Gubaševo osigurao je KZA d.o.o. s ovlaštenim osobljem te osloncem na utemeljenu suradnju s Paraklubom „Maksimir“ iz Zagreba.

Pored sportskih letjelica i pilota upisanih u dnevnom planu letenja, svoje promotivne letove izveli su i piloti Zračnih snaga Republike Slovenije te posebno atraktivan MIG 21 BIS HRZ.

Posebno je značajno istaknuti odličnu suradnju s Odjelom pogranične policije Krapinsko – zagorske županije, djelatnicima vatrogasne postrojbe DVD Gubaševoi čelnicima Grada Zaboka.

DNEVNI PLAN ’15 SUSRETI GUBASEVO možete preuzeti ovdje
SUSRETI ZA RUDIJA 2015. Letački program – 10.05.2015. možete preuzeti ovdje

Skip to content