Novosti

Akcija promocije zaštite i prava životinja, danas 8. 2. 2012. na Trgu K. Š. Gjalskog od 11 do 16 sati

Udruga Prijatelji životinja iz Zagreba, danas 8. 2. 2012. od 11 do 16 sati na Trgu K.Š. Gjalskog u Zaboku organizira promocijuzaštite i prava životinja – postavit će informativni štand, dijelit će se edukativni materijali, a ono što je najvažnije, prikupljat će se hrana, igračke, dekice i druge potrepštine za napuštene životinje na području Krapinsko-zagorske županije.

Pozivamo ljubitelje životinja da se odazovu akciji i svojim doprinosom pomognu napuštenim životinjama na našem području.

Udruga Prijatelji životinja neprofitna je nevladina udruga, osnovana s ciljem promoviranja zaštite i prava životinja te vegetarijanstva i veganstva kao etički, ekološki i zdravstveno prihvatljivog životnog stila. Prijatelji životinja trenutačno broje gotovo 4000 članova iz zemlje i inozemstva i 25.000 zainteresiranih na informativnim listama. U deset godina djelovanja Prijatelji životinja održali su stotine kampanja i akcija, kojima skreću pozornost na patnje životinja u prehrambenoj industriji, laboratorijima, farmama krzna, lovu i ribolovu, industriji zabave te promoviraju etički način života. Osim edukacije putem javnih akcija, informativnih štandova, predavanja i projekcija, prosvjeda, performansa i slično, Udruga radi i na promjeni relevantnih zakona i pravilnika.

Više o udruzi i njenom radu na Web: www.prijatelji-zivotinja.hr

Skip to content