Novosti

Akcije KUPUJMO HRVATSKO i VRIJEDNE RUKE u Zaboku, 26. svibnja 2011.g.

Poštovani,

Hrvatska gospodarska komora i ove godine organizira akciju “Kupujmo hrvatsko” diljem dvadesetak hrvatskih gradova radi promocije kvalitetnih i konkurentnih hrvatskih proizvoda, osobito nosioca znakova „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“.

U sklopu akcije „Kupujmo hrvatsko“ održava se i zajednička akcija MINGORP-a, HGK i HOK-a pod nazivom “Vrijedne ruke” kojoj je cilj javnost upoznali s proizvodima i proizvođačima tradicionalnih proizvoda koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva.

Grad domaćin navedenih akcija u Krapinsko – zagorskoj županiji ove godine je grad Zabok, gdje će se akcije održati u četvrtak 26. svibnja 2011. godine na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog od 10,00 do 15,00 sati.

U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda sudjelovati će 80-ak proizvođača iz cijele Hrvatske.

Akcija Kupujmo hrvatsko provodi se već 14. godinu za redom i njom se potiče proizvodnja i kupovina kvalitetnih i konkurentnih hrvatskih proizvoda.

Tu je od prošle godine i zajednička akcija Vrijedne ruke HGK, HOK-a i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva koji predstavlja- tradicionalne proizvođače.

Inače, do sada je znak Hrvatska kvaliteta dobilo 235 proizvoda, a znak Izvorno hrvatsko njih 116.

Iz naše županije znak Hrvatska kvaliteta nosi sedam tvrtki (Alba M.S. d.o.o. Veliko Trgovišće, Kotka d.d. Krapina, PGM d.o.o. Poznanovec, Schiedel d.o.o. Novi Golubovec, Tondach Hrvatska d.d. Bedekovčina, Varping d.o.o. Sveti Križ Začretje i Zagorka d.o.o. Bedekovčina), a Izvorno hrvatsko Zlatarska radionica Vrančić iz Zaboka za nakit s otoka Paga.

Ovim putem pozivamo sve građane da posjete akciju i podrže hrvatske proizvođače !

Tajnik Predsjednik
Mr. Sanja Mihovilić Vid Šanjug, dipl.oec.

Skip to content