Novosti

Besplatan edukacijski program Poslovni uzlet stiže u Zabok

Poslovni dnevnik nastavlja s održavanjem besplatnih edukativnih sadržaja namijenjenih svima zainteresiranima za poslovnu tematiku i poduzetništvo, kao i onima koji razmišljaju o otvaranju vlastitog biznisa. Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske te će poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a besplatna predavanja imati priliku poslušati i u gradu Zaboku. Edukacije se organiziraju u suradnji s Gradom Zabokom i Krapinsko-zagorskom županijom 8. travnja 2016. u Velikoj galeriji grada Zaboka.

Predavanja će biti tematski usmjerena na dva vitalna područja iz poslovnog svijeta – financije i marketing, a edukativni blokovi usredotočeni su na pomoć pri uspostavljanju, razvoju i održavanju uspješnog poslovanja. Ukoliko želite saznati najjednostavnije načine putem kojih možete pribaviti sredstva za pokretanje poduzeća ili obrta i informirati se o izgradnji kvalitetne i dugoročne brend strategije, rezervirajte svoje mjesto putem online prijave.

Svi vlasnici poduzeća i obrta mogu se nenadano zateći u krizi. Bez kvalitetno izgrađene strategije poduzetnici neće biti u mogućnosti brzo i uz minimalne troškove preokrenuti novu situaciju u svoju korist. Polaznici Poslovnog uzleta grada Zaboka naučiti će glavne poteze kako poduzeće izvući iz krize. Oni poduzetnici koji prihode stječu putem prodaje proizvoda i usluga krajnjim korisnicima informirat će se kako je moguće stvoriti trajan i lojalan odnos s klijentima, koji će im omogućiti prodaju vrhunskih proizvoda prepoznatljivog brenda uz minimalne troškove marketinga. Usvojite metode za isticanje jedinstvenih karakteristika koje će vas diferencirati od konkurencije i učiniti vas prvim izborom na tržištu, a više informacija o temama i programu predavanja pogledajte ovdje.

Prijavite se na besplatne edukacije i saznajte kako svoju inovativnu ideju pretvoriti u unosan posao uz pomoć bankarskih proizvoda i sredstava iz EU fondova. Ponudite klijentima nešto jedinstveno, autentično i ekskluzivno i naučite to oglašavati putem dostupnih digitalnih alata gotovo besplatno. Ispunite već danas svoju prijavu.

Na besplatnim edukacijama Poslovnog uzleta poslušajte najnovije informacije i savjete stručnjaka iz različitih segmenata poslovanja usvojilo je preko 7000 poduzetnika. Projekt je namijenjen promicanju malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te razvoju domaćeg gospodarstva.

Download PU_grada_Zaboka___program.pdf
Download Poslovni_uzlet_grada_Zaboka___pozivno_pismo__1_.pdf
Skip to content