Novosti

Blagdan Svi sveti, 1. studenoga 2016.

Po kršćanskoj tradiciji, koju prihvaćaju i mnogi nekršćani, dva dana u godini, 1. i 2. studenog vjernici se posebno sjećaju i u duhu povezuju sa svojim pokojnicima: to su blagdan Svih svetih i Dušni dan.

POLAGANJE VIJENACA

Povodom Dana svih svetih, u petak 28. listopada 2016. godine u 13,00 sati, predstavnici Grada Zaboka, udruga i Krapinsko-Zagorske županije, Ispostave Zabok, položiti vijence i zapalili svijeće kod centralnog križa na gradskom groblju u Zaboku, te odati počast poginulim braniteljima paljenjem svijeća na njihovim grobovima.

REGULACIJA PROMETA

Za 1. studenoga 2016.g., blagdan Svih svetih očekuje se povećani dolazak ljudi i vozilana prometnicama u blizini gradskog groblja u Zaboku.

S ciljem lakšeg odvijanja prometaodređujemprostore na kojima se mogu parkirati vozila: parkiralište ispred Osnovne škole K. Š. Đalskog, parkiralište kod zgrade Doma zdravlja (stara OŠ) parkiralište ispred crkve, parkiralište ispred i iza zgrade HP-e, parkiralište Croatia osiguranja, parkiralište ispred Općinskog suda i zapadni nogostup u ulici Matije Gupcaod zgrade Općinskogsuda do caffe bara Polanović.

Promet prema groblju zatvoren je za sva vozila osim za vozila dostave.

U cilju provođenjaregulacije prometa, određuju se redari koji će biti na ulazu na gradsko groblje u Zaboku iz Ul. M. Gupca, i to:

od 6,00 – 13,00 sati- Tomislav Miletić

od 13.00 – 21,00 sati – Šivalec Božidar

Prisjetimo se našim najmilijih koji više nisu s nama.

Skip to content