Novosti

BLAGDAN SVIH SVETIH 1. STUDENOG 2019. – regulacija prometa

Po kršćanskoj tradiciji, koju prihvaćaju i mnogi nekršćani, dva dana u godini, 1. i 2. studenog vjernici se posebno sjećaju i u duhu povezuju sa svojim pokojnicima: to su blagdan Svih svetih i Dušni dan.

POLAGANJE VIJENACA

Povodom Dana svih svetih, u srijedu, 30. listopada 2019. godine u 12,00 sati, gradski vijećnici, predstavnici Grada Zaboka, Ureda državne uprave KZŽ, Ispostave Zabok i udruga zapaliti će svijeće kod centralnog križa na gradskom groblju u Zaboku, te odati počast umrlim građanima i poginulim braniteljima paljenjem svijeća.

REGULACIJA PROMETA

Za 01. studenoga 2019.g., blagdan Svih svetih očekuje se povećani dolazak ljudi i vozila na prometnicama u blizini gradskog groblja u Zaboku.

S ciljem lakšeg odvijanja prometa određujem prostore na kojima se mogu parkirati vozila: parkiralište ispred Osnovne škole K. Š. Gjalski, parkiralište kod zgrade Doma zdravlja (stara OŠ) parkiralište ispred crkve, parkiralište ispred i iza zgrade HP-e, parkiralište Croatia osiguranja, parkiralište ispred Općinskog suda i zapadni nogostup u ulici Matije Gupca od zgrade Općinskog suda do caffe bara Polanović.

Promet prema groblju zatvoren je za sva vozila osim za vozila dostave.

U cilju provođenja regulacije prometa određeno je dvoje redara koji će biti na ulazu na gradsko groblje u Zaboku iz Ul. M. Gupca.

Skip to content