Novosti

BTI proslavio 24 godina postojanja

Zabočki klub borilačkih sportova BTI, jedan je o rijetkih koji slavi svaku svoju godišnjicu. Odluka je to Zvonka Kara – Braca koji je 1993. i utemeljio ovaj klub. Po običaju Brac se svaki puta podsjeti početaka rada kluba, a isto tako nabroji sve najbolje rezultate kroz povijest. Proteklu sezonu obilježila je Helena Sandra Tkalčević, koja je na ITF Taekwondo Europskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju. Brac je ovo naznačio kao najveći uspjeh kluba.

-Mogu biti ponosan na sve što smo učinili, a siguran sam da ćemo i ubuduće postizati sjajne rezultate. Klub koji u svojim redovima ima sportaše kao što su: Martin Majsec, Helena Sandra Tkalčević, te nadolazeći Lea Deak, Elena i Leonardo Čvek, Mariela Kušan, Lorena i Matea Zeba, Leona Zubić, Ana Pravica i svi ostali ne treba strepiti za svoje rezultate. -riječi su velikog entuzijaste Zvonka Kara – Braca.

Po običaju na kraju domjenka najistaknutijim članovima kluba podijeljena su priznanja i zahvalnice. Nakon toga počeo je domjenak koji se otegnuo duboko u noć. (tz)

Skip to content