Novosti

ČESTITKA POVODOM MEĐUNARODNOG PRAZNIKA RADA

Poštovane građanke i građani,

prvi svibnja je dan kad se okupljamo, družimo s obitelji, prijateljima, kolegama i kolegicama s posla uz podsjećanje na vrijednosti rada, socijalne pravde i jednakosti, na vrijednosti društva koje se temelji na solidarnosti i dostojanstvu rada i radnika.

Na žalost, ove godine zbog pandemije korona virusa i mjera zaštite, okupljanja neće biti. No, ipak ćemo provesti ovaj dan, po našem običaju, bez obzira na sve, u dobrom raspoloženju, uz domaću hranu i pićem, družeći se s najbližima.

Danas je aktualna tema sigurnost i očuvanju radnih mjesta i kako pomoći gospodarstvu, malim i srednjim poduzetnicima da prebrode krizu. Zbog pandemije korona virusa mnogi su poduzetnici prisiljeni obustaviti svoje gospodarsko djelovanje i svi ćemo osjetiti negativne posljedice. U cilju zadržavanja radnih mjesta, nadležne institucije i Vlada RH iz dana u dan donose razne mjere koje će, nadamo se, pomoći poduzetnicima u održavanju poslovanja i zadržavanju radnih mjesta.

Rad nije samo osiguravanje egzistencije, rad je duboka ljudska potreba, stvaralaštvo, vještina znanje, umjetnost. Rad je jedno od temeljnih ljudskih prava, sloboda djelovanja u svijetu u kojem živimo.

Budimo pozitivni, poštujmo odluke stožera civilne zaštite, zajedno ćemo nadvladati poteškoće i probleme.

SRETAN VAM PRAZNIK RADA

Gradonačelnik, Ivan Hanžek, oec.

i njegova zamjenica Valentina Đurek, dipl. inf., univ. spec. oec.

Predsjednik Gradskog vijeća, Žarko Ivančić, oec.

Potpredsjednici:Nevenka Gregurić i Ernest Oremuš

Gradsko vijeće Grada Zaboka

Gradska uprava Grada Zaboka

Stožer civilne zaštite Grada Zaboka

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content