Novosti

ČESTITKA ZA BOŽIĆ I NOVU 2016. GODINU

Poštovane građanke i građani,

pred nama su Božić i Nova godina, nove nade, izazovi i očekivanja.

Vjerovati u bolje sutra nužno je kako bi lakše nadvladali trenutne probleme s kojima se svatko od nas susreće. Bez tih nadanja, bez želje za promjenom na bolje naš život ne bi imao smisla, ne bi imao cilj.

Znamo da Vi Zabočanke i Zabočani iskreno volite svoj Zabok i naše Zagorje, tu živite i svojim radom, brojnim društvenim, sportskim i drugim aktivnostima činite ga boljim i ljepšim mjestom za život.

U novoj 2016. godini želimo Vam puno zdravlja, sreće, osobnog zadovoljstva, poslovnog uspjeha te da nam sljedeća godina bude godina novog rasta i razvoja našeg grada!

Grad Zabok tradicionalno organizira doček Nove godine na Trgu K.Š. Gjalskog s početkom u 22,30 sati.

Uz glazbeni program sastava MUŠKETIRI, standardno odbrojavanje i čestitku gradonačelnika, Silvestarsku noć upotpunit će i tradicionalni vatromet.

Za sve one koji više vole zabavu u kafićima isti će biti otvorenido 5,00 sati iza ponoći i to caffe barovi: Lina, Queen, High life, Naiva 78, Stela, Fulir, The old rock bar, Galerija, Peoples, Loco, Club Discovery, Fora, Joy, Yellow bar, Barcode caffe, Kod Golubeka, Happy time Caffe.


Pozivamo Vas da zajedno u dobrom i prijateljskom raspoloženju ispratimo staru i dočekamo Novu 2016. godinu na našem trgu!


SRETAN VAM BOŽIĆ I NOVA 2016. GODINA !

Gradonačelnik, Ivan Hanžek i njegova zamjenica Nevenka Gregurić

Gradsko vijeće Grada Zaboka

Predsjednik vijeća, Žarko Ivančić,

Potpredsjednici: Štefanija Keresteš i Ernest Oremuš

Gradska uprava Grada Zaboka

Skip to content