Novosti

City Park otvara nove poslovne prostore

Iz razloga popune skoro svih poslovnih prostora u City Park Zaboku odlučeno je s vlasnikom jednog većeg prostora izaći u susret svima poslovnim subjektima koji bi željeli svoju poslovnu budućnost naći unutar njega. Uvažili su se upiti mnogobrojnih malih zakupaca i ubrzo nakon što se je na raspolaganje stavilo novih sedam lokala do 30 m2 oni su popunjeni.

Kako potreba za lokalima ovakve vrste i dalje ne jenjava u planu je otvorenje narednih 11 manjih lokala u prizemlju koji će se novim hodnikom spojiti na atrij u kojemu se nalaze trgovine Kik i Amadeus. Ovi lokali će se izgraditi privatnom inicijativom vlasnika jednog većeg poslovnog prostora. Nadamo se da ćemo ponudom ovih dodatnih lokala donekle uspjeti udovoljiti potrebu za ovakvim lokalima. City park Zabok postao je sinonim za jednu od poslovnih destinacija s najbržim rastom broja konzumenata usluga i proizvoda u Hrvatskoj. Svakim danom, po zadnjim anketama u njega dolazi sve više i više posjetitelja željnih iskustava ugodne kupovine kvalitetnih proizvoda i usluga. Tako je internom anketom jednog od najvećih zakupaca ovoga trgovačkog centra ustanovljeno je da u njemu kupuje tek 15% posto kupaca s područja Grada Zaboka dok ostatak njih od 85% dolazi s vrlo širokog i disperziranog područja Zagorja.

I ovaj podatak ide u prilog tvrdnji sve većeg posjeta centra. Za naglasiti da do njegovog otvorenja u Grad Zabok ovi kupci nisu pohodili u njega radi namirenja svojih potreba. Otvaranjem novih poslovnih prostora sve analize govore da će se njihov broj povećavati. No u City parku Zabok nisu zaboravili ni na one buduće zakupce koji traže i veće prostore. Ishođena je tako projektna dokumentacija za izgradnju novog samostalnog objekta unutar kompleksa centra, a koji bi se trebao izgraditi u blizini tzv. industrijske ceste. Površina ovog novoizgrađenog poslovnog prostora biti će čak 2.500 m2, što će u konačnosti povećati kvadraturu centra na 17.500 m2.

Upiti za zakup ili prodaju u navedenom budućem samostalnom objektu već se zaprimaju, a zakupoprimci ili vlasnici bi se trebali znati uskoro. Sve one koji su zainteresirani za otvorenje svog poslovnog prostora unutar trgovačkog centra City Park Zabok pozivamo, ne bi li se informirali o širokoj mogućnosti zakupa ili stjecanja vlasništva, da se obrate na naše kontakte ili pak da za više informacija posjete našu web stranicu: www. citypark-zabok.com.

Kako bi City park ispunio svoju javnu funkciju i kako bi u njemu bilo što ugodnije provesti svoje slobodno vrijeme najavljujemo uskoro otvorenje centralnog trga na kojem će ubuduće održavati sve važnije gradske i ine manifestacije. Nedavno je tako na prostoru trga održan Auto Tunnig Show i manifestacija Zeleni dani. Kada bude u potpunosti dovršen, krasiti će ga fontana i moderno dječje igralište, a posebnu će estetsku notu dati zanimljivo i atraktivno osvjetljenje. Isto tako uskoro nas očekuje i otvorenje autobusnog kolodvora u kojem su svoje mjesto već našli: tvrtka Presečki, Allianz, tvrtka Argentum, salon vjenčanica Weeding, Ljekarna Švaljek, Hidrokeramika, Pekarnice Mufo i Zaboky, tvrtka Alumont, uprava Zagorskog metalca, a uskoro i urbani kafić na dvije etaže s atraktivnim pogledom i dvije terase.

Uskoro započinje gradnja samostalnog poslovnog objekta na površini 2.500 m2;V. Osim ugodnog vanjskog dijela sa City Caffeom i Slastičarnicom Lucija, za predah od kupovine poslužiti će na novonastalom atriju unutar centra i dodatni ugostiteljski sadržaji kad i nekoliko sjedećih garnitura. Nadalje, u atriju će se pozicionirati i informativna ploča ne bi li se posjetitelji što lakše snalazili pri pronalaženju svojih omiljenih trgovina i inih uslužnih usluga. U atrij će se uskoro moći ući i još jednim ulazom. Naime, između Offertissime i Textilehousesecondhandshopa uskoro će se u funkciju staviti 11 novih poslovnih prostora koji će na njega biti spojeni novim hodnikom (spoj točke A i točke B na slici ispod).

Izvor: Zagorski list

Download 13_02_05.pdf
Skip to content