Novosti

Članovi Kickboxing kluba Njinja nastupili na natjecanju ‘KARLOVEC OPEN 2022’

Članovi Kickboxing kluba Ninja iz Zaboka nastupali su na EUROPSKOM CUP natjecanju u Karlovcu pod imenom „KARLOVAC OPEN 2O22“. Natjecanje se odvijalo od 11. do 13. veljače 2022. u dvije sportke dvorane grada Karlovca. Nastupalo je 144 kluba iz 27 država sa 1664 natjecateljska starta.

Za Ninje su nastupali slijedeći natjecatelji: prvi dan, Julian Vukić u kategoriji starijih kadeta do 32. Kg u disciplini Point Fight, Gabrijel Latin u kategoriji starijih kadeta do 47. Kg u disciplini Point Fight, i Verena Dagmar Raister u kategoriji Juniorki do 65.kg u disciplini Point Fight. Dalje od prvog kola ovaj puta nisu prošli u velikoj konkurenciji danak korona virusa je učinio svoje. Julian Vukić je ždrijebom osvojio brončanu medalju.

Drugi dan nastupili su u disciplini Light contact ostali naši natjecatelji: Elena Čvek u kategoriji starijih kadetkinja do 55.kg, Leonardo Čvek u kategoriji Juniora do 63 kg Leona Bartolin u kategoriji Juniorki do 55 kg i Dario Glogoški u kategoriji Juniora do 94 kg. Blizu pobjeda bili su Leona Bartolin protiv Bugarske natjecateljice gdje se rezultat mijenjao čas je tijesno vodila jedna ili druga natjecateljica i na kraju je tijesno u zadnjim sekundama Bugarka izvukla pobjedu od 2: 1 u svoju korist i bila pobjednica u toj kategoriji kroz ostale mečeve. Dario Glogoški odlično je počeo u prvoj rundi te vodio 3:0 da bi u drugoj rundi taktički prokockao šansu za bolji rezultat. Dario je ipak dobio brončanu medalju ždrijebom. Ovaj puta nije moglo bolje. Zbog korona virusa i izolacija u školama natjecatelji nisu bili redovito na treninzima i to se osjetilo i vidjelo kroz nastupe naših boraca koji imaju sada šanse za bolju pripremu, oporavak na redovitim treninzima i prostora za napredak. Zabočke Ninje idu dalje sa još većom motivacijom kroz redovite treninge koji se odvijaju svaki utorak i četvrtak od 19 do 20.20 sati u novoj sportskoj dvorani grada Zaboka na I. katu kraj gimnazije A.G. Matoša te petkom od 18,30 do 20 sati.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content