Novosti

Članovi UDVDR Podružnice KZŽ u Orahovici predstavili projekt ‘Promicanje istine o Domovinskom ratu’

Članovi UDVDR Podružnice Krapinsko-zagorske županije, Ogranak Zabok zajedno s prijateljskim udrugama iz Duge Međe i Orahovice održali su predavanje u projektu „Promicanje istine o Domovinskom ratu“ za članove te udruge

Prošlog utorka 23. listopada na poziv predsjednika udruge dijabetičara grada Orahovice Martinčević Ivice, članovi UDVDR Podružnice Krapinsko-zagorske županije, Ogranak Zabok zajedno s prijateljskim udrugama iz Duge Međe i Orahovice održali su predavanje u projektu „Promicanje istine o Domovinskom ratu“ za članove te udruge.

Predavanje su održali hrvatski branitelji mr.crim.Josip Horvatin i Nenad Ignacije Kužnar iz UDVDR Ogranak Zabok, Mirko Horvatin ratni zapovjednik SJP „Barun“, Ivica Bušljeta i Mirko Bušljeta članovi UHBDDR Duga Međa te pukovnik Sokol Goran dozapovjednik 2.bojne 132 brigade HV-a (R).

-U neopisivom radnom ambijentu uz mnoštvo pitanja o Domovinskom ratu i aktualnostima realnog života članovi udruge i sami aktivni sudionici toga vremena upotpunili su svoje spoznaje o Domovinskom ratu – rekli su iz UDVDR Podružnice Krapinsko-zagorske županije, Ogranak Zabok.

Skip to content