Novosti

DARIO GLOGOŠKI IZ KBK „NINJA ZABOK“ OSVOJIO TREĆE MJESTO

KBK Ninja Zabok sudjelovao je od 10. – 12. veljače 2017. godine na jakom Europskom kup natjecanju sa svoja tri natjecatelja i to:

Manuela Vešligaj do 47 kg

Leona Bartolin do 37 kg

Dario Glogoški do + 47 kg,

svi u disciplini PF (Point Fighting).

Ovog puta Dario Glogoški ostvario je najbolji plasman osvojivši brončanu medalju, a Dario je imao u kategoriji 24 natjecatelja.

U prvom meču pobijedio je natjecatelja iz kluba domaćina „Tigar“ Karlovac, sa 3:0, u drugom meču pobijedio je borca iz Češke Republike sa 5:4, a u polufinalnu je izgubio od mađarskog natjecatelja Toth Dusan. Na najjačem natjecanju u R. Hrvatskoj na kojem je sudjelovao 28 zemalja sa preko 800 natjecatelja. Borbe su se odvijale 3 dana na sedam tatami borilišta i jednom ringu.

Leona Bartolin imala u svojoj kategoriji 12 natjecateljica i prvom meču sastala se sa talijanskom prvakinjom Elizabetom Fiorentini i u neizvjesnom meču do zadnje sekunde ovaj put izgubila je tijesno sa 5 : 6. Inače je predstavnica Italije Fiorentini na kraju bila i pobjednica u skupini.

Manuela Vešligaj borila se u težoj skupini od svoje 10 kilograma, kao početnica protiv puno više i iskusnije protivnice mađarske predstavnice. Izgubila je u prvom nastupu, ali sakupila je potrebno iskustvo.

Odlična organizacija od strane domaćina KBK Tigar iz Karlovca i HKBS-a. Intencija da ovaj Europski kup prerasta u Svjetski kup što bi bilo još jedno priznanje hrvatskom kickboxingu.

KBK Ninja iz Zaboka ide dalje.

Pripremila Jasna Bartolin

Skip to content