Novosti

DARIO GLOGOŠKI IZ KBK „NINJA ZABOK“ OSVOJIO TREĆE MJESTO

KBK Ninja Zabok sudjelovao je od 10. – 12. veljače 2017. godine na jakom Europskom kup natjecanju sa svoja tri natjecatelja i to:

Manuela Vešligaj do 47 kg

Leona Bartolin do 37 kg

Dario Glogoški do + 47 kg,

svi u disciplini PF (Point Fighting).

Ovog puta Dario Glogoški ostvario je najbolji plasman osvojivši brončanu medalju, a Dario je imao u kategoriji 24 natjecatelja.

U prvom meču pobijedio je natjecatelja iz kluba domaćina „Tigar“ Karlovac, sa 3:0, u drugom meču pobijedio je borca iz Češke Republike sa 5:4, a u polufinalnu je izgubio od mađarskog natjecatelja Toth Dusan. Na najjačem natjecanju u R. Hrvatskoj na kojem je sudjelovao 28 zemalja sa preko 800 natjecatelja. Borbe su se odvijale 3 dana na sedam tatami borilišta i jednom ringu.

Leona Bartolin imala u svojoj kategoriji 12 natjecateljica i prvom meču sastala se sa talijanskom prvakinjom Elizabetom Fiorentini i u neizvjesnom meču do zadnje sekunde ovaj put izgubila je tijesno sa 5 : 6. Inače je predstavnica Italije Fiorentini na kraju bila i pobjednica u skupini.

Manuela Vešligaj borila se u težoj skupini od svoje 10 kilograma, kao početnica protiv puno više i iskusnije protivnice mađarske predstavnice. Izgubila je u prvom nastupu, ali sakupila je potrebno iskustvo.

Odlična organizacija od strane domaćina KBK Tigar iz Karlovca i HKBS-a. Intencija da ovaj Europski kup prerasta u Svjetski kup što bi bilo još jedno priznanje hrvatskom kickboxingu.

KBK Ninja iz Zaboka ide dalje.

Pripremila Jasna Bartolin

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content