Novosti

Delegacija KZŽ vratila se iz Kine

Delegacija Krapinsko-zagorske županije vratila se iz NR Kine, gdje je od 13. do 19. lipnja 2016. godine bila u radnom posjetu.

Delegaciju je predvodio župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, u kojoj su još bili zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek, gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, Općine Krapinske Toplice Ernest Svažić i načelnik zamjenik načelnika Općine Kumrovec Želimir Vlaisavljević, predstavnici tvrtki TPK Orometal i Aquafilcro iz Oroslavja, Inkop Poznanovec, Vinarije Bodren, Kamen Kučiš te Zagorske razvojne agencije i Hrvatske gospodarske komore Krapina ŽK Krapina.

Delegacija je sudjelovala na 3. Susretu lidera jugoistočne Europe i Kine, koji je održan od 16. do 18. lipnja 2016. godine u gradu Tangshanu u pokrajini Hebei. Tema ovogodišnjeg Susreta bila je je “Nove prilike, nove sfere, novi prostor“, a cilj je jačanje prijateljskih odnosa i suradnje između Narodne Republike Kine i zemalja jugoistočne Europe na polju proizvodnje, znanosti, obrazovanja i kulture.

Detaljnije informacije o tome kako je bilo u posjetu Kini, bit će moguće dobiti na konferenciji za medije koja će biti održana u četvrtak, 23. lipnja 2016. godine u Sali za sastanke, Magistratska 1, Krapina, s početkom u 11,00 sati.

Izvor: www.kzz.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content