Novosti

DF „Bonkasy“ na 16. Susretu Dječjih foruma Hrvatske

Savez DND Hrvatske uz financijsku potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH, u godini u kojoj se obilježava 20 godina rada i djelovanja Dječjih foruma Hrvatske, od 28. travnja do 01.svibnja 2012. godine, u Selcu – Karlovačko odmaralište organiziralo je 16. Susret Dječjih foruma Hrvatske.

Društvo Naša djeca Zabok izabrano je među petnaest najboljih foruma u našoj zemlji da na 16. Susretu sudjeluje sa Dječjim forumom „Bonkasy“. Dječji forum „Bonkasy“ za ovaj susret pripremila je njihova voditeljica Romana Turk Tisanić koja, nažalost, nije mogla ići s njima te je ju je zamijenila Tajnica DND-a Zabok Jasenka Borovčak. Dječji forum „Bonkasy“ predstavljale su Nika Iveković, Anja Kolarić i Ivana Škalec.

Svaki Dječji forum priprema i na Susretu postavlja izložbu s prikazom najboljih postignuća u radu te prezentira jednu radionicu iz područja Dječjih prava i jednu radionicu iz područja Odgoja za mir, međusobno razumijevanje i suradnju. Zabočki „Bonkasy“ po treći puta su sudjelovali na ovom Susretu, a vrlo uspješno su se predstavili s radionicama Otok mira i Igrom do dječjih prava.

S obzirom na to da je to ovaj susret bio jubilaran po tome što se ove godine obilježava 20 godina postojanja i djelovanja Dječjih foruma u Hrvatskoj, voditelj Susreta i Tajnik Saveza DND-a Hrvatske Emil Paravina sve je voditeljice i djecu počastio slavljeničkom tortom uz želju za još puno ovakvih forumaških susreta, lijepih druženja, novih ideja i prijateljstava.

Pripremila:Jasenka Borovčak

Skip to content